Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • 3 ani de Angela Călătorește! La mulți ani! + cadou aniversar
3 ani de Angela Călătorește

3 ani de Angela Călătorește! La mulți ani! + cadou aniversar

Mdaaa, au trecut 3 ani de când am bălmăjit la primul meu articol, nici n-aș fi crezut pe atunci că o să ajung iată să trec de al treilea an. La mulți ani!!! Au trecut așadar  3 ani de Angela Călătorește,  3 ani frumoși, în care (cred) că am învățat o mulțime de lucruri despre care habar nu aveam că există, ce să mai spun, că aș putea eu să le fac… Da, au trecut 3 ani de când tot scriu aici și vă mulțumesc din suflet vouă, că aveți răbdare să-mi citiți gândurile si experiențele. N-aș fi crezut că veți fi atâția care să-mi transmiteți părerile, încurajările, curiozitățile și desigur criticile. Iar pentru asta, am pentru unul dintre voi, cel care se va dovedi cel mai norocos, un suvenir adus din ultima mea călătorie prin Egipt.

N-a fost așa de la început!

 

Și n-a fost deloc ușor, dar mi-a placut din ce în ce mai mult. O provocare ca aceasta mi-a captivat interesul și mi-am dorit din ce în ce mai mult.

Să vă spun povestea pe scurt, în caz că sunteți mai noi pe aici!

Primele articole le-am publicat pe platforma gratuită WordPress și am tot dus-o așa până când m-am trezit că nu mai aveam spațiu. Toate imaginile încărcate de mine în platformă erau la dimeniuni mari, multe din ele fusese încărcate și niciodată folosite. Când se împlinise un an de blog, mi-am spus că un cadou mai potrivit n-ar fi fost altul decât un domeniu și hosting propriu. Mi le-am însușit și așa a rămas. Am fost prinsă într-o perioadă foarte grea cu munca, n-am mai avut vreme de blog. Și așa au trecut vreo 3 luni până ce-am reușit să migrez conținutul pe domeniu și să încep să mă familiarizez cu schimbările. Dacă până atunci, era cât se poate de simplu, acum toată treaba din spatele a ce se vede pe display, urma să fie munca mea.

Deși habar n-aveam cu ce se mănâncă bloggingul, bine… nu că aș ști prea bine acum…, am fost nevoită să învăț de la zero toate. M-am înscris într-o mulțime de grupuri, am cerut diferte sfaturi, multe le-am primit, ba pe YouTube, până la urmă am scos-o la capăt.

Nu eram pe deplin mulțumită, dar nici nu mă ducea capul prea mult cum s-o fac, îmi doream o stilizare a blogului. Așa am făcut un pact cu cei de la Thecon, ei m-au ajutat cu acest face-lifting, cu noul logo, pe care-l ador. Puteți citi mai multe aici:

Începutul de an a venit cu o stilizare nouă pentru blogul Angela Călătorește

 

Ce au însemnat acești 3 ani de Angela Călatorește, pentru blog, cât și pentru mine?

 

Am început să scriu în glumă. Pentru mine mai mult, pentru că începusem să călătoresc mai mult, simțeam c-o voi face și mai mult, de adunau tot felul de amintiri, pe care, bineînțeles că nu-mi doream să le uit. Nici nu m-am gândit că ar citi cineva prostioarele mele sau că ar fi cineva interesat de și mai mult. Ori că îmi va cere cineva părerea, cu privire la vreo destinație, sau cum să se organizeze.

Ușor, ușor lucrurile au evolut, am adunat în jurul blogului o comunitate frumoasă, care-mi citește fiecare articol, care-mi dă like sau lasă câte un comment. Știu că mai sunt și unii care doar citesc, așa de verificare. Dar n-ar lăsa vreun semn, nici dacă-i pici cu ceară 🙂 Vă multumesc din suflet tuturor! Sunteți din ce în se mai mulți, cifrele așa spun și eu cred în ele!

Cumva stilul meu de a scrie s-a schimbat, față de acum 3 ani, e absolut normal. Dacă veți citi ceva de pe la început veți sesiza și voi asta. Exercițiul își spune cuvântul, îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună, să scriu tot mai mult și să public mai des, dar așa cum știți, blogul e încă la stadiul de hobby și trec pe aici când îmi permite timpul.

 

 Și stilul meu de a călători s-a schimbat în cei 3 ani de Angela Călătorește

De când am început să scriu despre experiențele mele din călătorii, am devenit mult mai atentă cu organizarea călătoriilor, în primul rând. Acum acord mai mult documentării, încerc să ajung în locuri și mai puțin turistice, pe care vi le recomand la rândul meu. Am descoperit o mulțime de alte bloguri frumoase, ale altor călătorii, de unde culeg informații și găsesc inspirație pentru următoarele destinații.

Mereu iau notițe, scriu diverse detalii despre traseu, program de funcționare, prețuri etc. Pentru că trebuie să vi le transmit vouă mai departe și altfel le-aș uita. Mdaa… sunt cam uitucă în vacanțe. De fapt… în general! Sau fac poze! Multe!

Cât despre fotografii, da și stilul de a fotografia a evoluat mult. Am multe de învățat, deh, omul cât trăiește, învață! Fac mii de fotografii, încerc să-mi reușească cât mai multe, iar unele chiar sunt bune. Sunt în plin proces de căutare a aparatului de fotografiat, pentru mine, pentru că-mi doresc să surprind cadre și mai bune. Dacă aveți ceva sugestii, pentru un începător entuziast, dar cu ambiții mari, nu ezitați să mi le lăsați în comentarii. Apreciez!

 

Între timp, m-am apucat și de afiliere. Mdaa… trebuie timp pentru asta, dacă vrei să și câștigi ceva. Am făcut vreo câteva comisioane, nimic substanțial, deh.. poate adun măcar de hosting 🙂

În 3 ani de Angela Călătorește s-au întâmplat multe, cine știe câte se vor petrece în următorii 3 ani…

În materie de călătorii… mmm s-au cam întâmplat multe și aici în 3 ani, desigur. Am mai fost între timp prin Egipt de câteva ori (10 în total), în Italia (de 4 ori), Cuba, Rep. Moldova( de 3 ori), Turcia, Spania, Malta

 

Cum ajungi de la Aswan la Templele de la Abu Simbel

Abu Simbel – Egipt

Castel Sant'Angelo - Roma

Castel Sant’Angelo – Roma

Cele mai auzite replici

Havana

Primele impresii despre Spania

Parc Guell – Barcelona

 

Cadou aniversar la 3 ani de Angela Călatorește

 

Pentru că vă sunt recunoscătoare pentru toată atenția ce mi-o acordați și nu-i așa, o singură dată se împlinesc 3 ani de blog, am pentru unul dintre voi, cititorii mei dragi, un cadou. Unele dintre cele mai citite articole de pe blog sunt cele despre Egipt. Evident aceasta este destinația care m-ar face consacrată.

Când m-am întors din Egipt acum două luni, am adus cu mine tot felul de suvenire. Pe care, bineînțeles le-am împărțit la toată lumea. Pentru cel mai norocos dintre voi, am un globuleț cu piramidă papirus autentic, cu certificat de autenticitate, cumpărat dintr-un magazin specializat în astfel de produse. Papirusul vi-l puteți înrăma și-l agăța în casă, undeva într-ul loc drag vouă și sper să vă inspire și să vă motiveze să alegeți și voi o călătorie în Egipt. Pentru că da, Egiptul este o destinație care-a fascinat generații, o face în continuare și consider că orice om ar trebui să ajungă, odată-n viață măcar aici.

 

Norocosul își va afla numele luni, 10 iunie, într-un update la acest articol

Și desigur, îl voi anunța și pe Facebook! O să vă las timp la dispoziție, tot weekendul, să aveți timp să vă abonați.  Dați de știre și la prieteni, sau dacă aveți mai multe adrese de email, folosiți-le pe toate, pentru mai multe șanse de câștig.

Important! Pentru a participa la tragerea la sorți de luni, trebuie să fiti abonați, cu adresa/adresele voastre de email, la newsletterul blogului! Nu uitați să și confirmați emailul primit ulterior!

 

 

3 ani de Angela Călătorește

3 ani de Angela Călătorește

Planuri, așteptări?

 

Sună ciudat pentru unii poate, dar ăsta e ritmul meu! N-am vreun plan anume, nu mi-am propus vreun target, să scriu un anumit număr de articole pe zi/săptămână/lună. N-am cum să fac un astfel de plan. Am o viață aproape haotică, nici nu sunt toată ziua pe drumuri, așa cum văd/cred unii, ca să am despre ce scrie.

Îmi doresc în continuare să călătoresc, da… mi-aș dori să călătoresc și mai mult, dar vezi… fiecare are un cost. Îmi doresc să descopăr locuri și oameni noi, dar și pe cele pe care le-am mai văzut deja de atâtea ori… Mă știți, Egiptul e pentru mine destinația mea de suflet, am fost deja de 10 ori, anul acesta am stat o lună si sper să mai merg cel puțin tot de atâtea ori. Mi-aș dori să revin în Spania, de abia ce m-am întors de acolo și mă gândesc cum să fac să revin. Poate că la toamnă, dacă nu primăvara viitoare. Mi-aș dori ca următoarea iarnă s-o petrec pe undeva unde-i cald și bine. Constat că nu-mi mai place iarna în România. 🙂

În rest… îmi doresc să scriu mai mult, voi să-mi fiți alături și să mă susțineți. Da, voi îmi transmiteți așa câte un impuls că fac bine ceeea ce fac și să continui. Deh, asta sunt eu, uneori incertitudinile nu-mi dau pace.

 

Nu uitați de cadoul din partea mea și să vă  înregistrați cu adresa voastră de email! 

 

Angela Călătorește 3 ani

 

În partea dreaptă a paginii, puteți completa adresa de email. Nu uitați să confirmați în email-ul primit!!!! Totodată, vei fi siguri și că nu veți rata nici un articol al meu, pentru că un email va fi trimis direct pe adresa ta ori de câte ori mai public ceva.

 

Nu uitați nici de Facebook și Instagram, unde mă străduiesc să fiu destul de activă!

Vă îmbrățișez și vă aștept la aniversarea numărul 4!

 

La mulți ani, la 3 ani de Angela Călătorește! La câți mai mulți ani nouă, împreună! 

 

Update 10.06.2019 (15:10)

Uraaaa!!!! Am extras câștigătorul cadoului aniversar de 3 ani de blogging cu Angela Călătorește, iar norocosul este Andrei (dejus104@yahoo.com). Felicitări!!!! Vei primi email-ul meu de confirmare!

Las aici și filmulețul extragerii, pentru a alunga orice fel de dubii și vă invit să-mi fiți alături, pentru că pregătesc o mulțime de alte povești cel puțin la fel de frumoase ca până acum. Vă mulțumesc!!!!

 

 

 


Curioși ce gânduri am scris la aniversarea de anul trecut? Aveți aici:

2 ani de blogging cu Angela Călătorește

 

 

46 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: