Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DESTINAȚII
  • /
  • Blue Air a lansat orarul de vară 2019. Prețuri de la 38,99€
Blue Air

Blue Air a lansat orarul de vară 2019. Prețuri de la 38,99€

Dacă mulți dintre noi așteptăm vacanța de iarnă, să ne bucurăm de zăpadă, să practicăm sporturi de iarnă, dar mai ales atmosfera de Crăciun și Revelion, cu colinde , o altă parte dintre cei cu dor de ducă, merg cu dorința mult mai departe și visează deja la vacanța de vară. Iată că cineva s-a gândit și la cei din urmă și le vine în întâmpinare. Blue Air a lansat orarul de vară 2019, cu prețuri începând de la 38,99€*

*preț pe segment de zbor, cu toate taxele incluse; locuri limitate

Blue Air este una dintre cele mai stabile companii low-cost, care se pare că se bucură de mai multă încredere din partea pasagerilor săi, decât s-ar bucura companiile concurente ce operează și la noi, precum Ryanair sau Wizz Air. Acestea din urmă, chiar dacă scot la vânzare bilete la prețuri imbatabile, pierd pe de altă parte din cauza deselor modificări, în general ce se referă la politica de bagaje. Atât Wizz Air, cât și Ryanair au renunțat să mai permită pasagerilor accesul în cabina avioanelor cu două bagaje de mână. Despre noile modificări ce intră în vigoare de la 1 noiembrie, găsiți detalii aici și aici.

 

Dar să trecem la subiect și să vedem ce se întâmplă în ograda celor de la Blue Air.

 

Blue Air a lansat orarul de vară 2019 cu prețuri începând de la 38,99€

Dacă și voi ați așteptat pentru a începe cu planificarea pentru anul viitor, ei bine a venit momentul mult așteptat. Blue Air a scos la vânzare bilete pentru zboruri până la data de 26.10.2019.

Dacă aveți posibilitatea de a fi flexibili cu vacanța voastră, atunci vă puteți inspira după ofertele Blue Air. Am văzut câteva prețuri foarte bune, cu plecare din București, începând de la 81,55 lei spre destinatii interesante precum Tel Aviv (în ianuarie 2019), Larnaca (în decembrie 2018), Birmingham (decembrie 2018) sau Torino (decembrie 2018 sau martie 2019). Și din Iași am observat câteva oferte bune, spre Milano(BGY), chiar acum în decembrie, în preajma sărbătorilor.

 

Blue Air

Ce-mi place mie la site-ul Blue Air, în afară că e în limba română, e faptul că îți dă posibilitatea să găsești cel mai mic preț spre o destinație, pe luni. Este foarte ușor de “răsfoit” site-ul, intrați și jucați-vă cu instrumentele puse la dispoziție.

 

Blue Air

 

Blue Air

 

Bagaje admise de Blue Air

Am călătorit de câteva ori cu Blue Air și niciodată n-au apărut surprize neplăcute. La Blue Air îți este permis să călătorești cu un singur bagaj de mână. Acesta nu trebuie să depășească 10 kg și să se încadreze în următoarele dimensiuni: 55x40x20 cm.  Dacă vei opta pentru “Premium”, vei putea lua și o poșetă/borsetă de dimensiuni mici. Vă recomand să adăugați bagajele de cală în momentul rezervării biletelor de avion, pentru că preturile pot diferi de la o perioadă de zbor la alta, momentul achiziției sau ruta aleasă. Cu cât mai din timp, cu atât mai bine.

Bagajele de cală admise pe zborurile Blue Air (în număr maxim de 4), pot avea 20 sau 32 kg și dimensiuni maxime de 100x80x30 cm. Informații complete despre bagaje, găsiți aici.

 

 

Zboruri line să aveți!

Blue Air

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1