Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.

Concluzii SuperBlog 2017

Uff, bine că s-a terminat! Aveți în continuare Concluzii SuperBlog 2017!

Au fost două luni contra-cronometru, care aveam impresia că se lungesc spre eternitate. Am avut de redactat 27 de articole pe diverse teme impuse de anumiți sponsori, unele mai interesante decâte altele.  Toate mi-au pus atât nervii, cât și creativitatea la mare încercare. N-am participat până acum la nici un maraton adevărat, dar după aceste 27 de probe, bănuiesc că asta e senzația pe care o simți la final. E greu la început, începi să te obișnuiești cu ritmul susținut, începe să-ți placă, să ți se pară ceva normal, tragi să ajungi cât mai aproape de podium, iar atunci când treci de finish, te bucuri că s-a terminat. Dar totuși parcă lipsește ceva. Indiferent de clasament, ai însă acel sentiment de mulțumire și împlinire că ai reușit să-ți duci treaba la capăt.

Concluzii SuperBlog 2017

Nu am fost străină de competiție, știam cumva cam ce mă așteaptă, participasem la alte două competiții, din care ieșisem cu câteva dezamăgiri, iar asta s-a întâmplat pentru că, probabil porneam la drum cu așteptări prea mari. Am avut de învățat din fiecare experiență de învățat o mulțime de lucruri, drept dovadă, în această ediție am plecat cu o singură dorință: să parcurg toate probele, indiferent de gradul de dificultate și temă. A fost uneori dificil, pentru că unele probe nu aveau absolut nici o legătură cu specificul blogului și m-am văzut nevoită să duc articolul spre o tentă de travel. A fost o adevărată provocare pentru mine să fac asta și deși nu toate juriile au apreciat și înțeles strădania, eu sunt mândră că am reușit și iată mă pot numi finalist SuperBlog2017.

 

Concluzii SuperBlog 2017

Această a 17-a ediție a SuperBlog, a treia pentru mine, am terminat-o pe locul 26

Poate că nu este locul pe care mi l-aș fi dorit, în mod cert mi-ar fi stat bine și pe un loc mai aproape de podium, dar îl accept și pe acesta cu mândrie și satisfacție. Au fost momente în care urcasem pănă pe 22, dar iată, clasamentul s-a mișcat.

 

Despre note și probe. 

Au fost câteva momente în care îmi doream să renunț la tot. Dar, Slavă Domnului nu m-am lăsat condusă de un prim impuls. Deși n-am fost notată la nici o probă cu punctaj maxim de 100 de puncte, am luat și câteva note frumose de peste 95, de care sunt foarte mândră. Cea mai mare notă a fost un 98, la proba venită din partea celor de la CND Vacanțe Speciale. Da, am luat și un premiu la proba sponsorizată de Colop 😊 . Au predominat notele de peste 90, ceea ce m-a mulțumit.

M-am bucurat de fiecare notă în parte, chiar dacă nu întotdeauna ea a reflectat munca pe care am depus-o.

Desigur au fost și note care m-au întristat și m-am folosit de dreptul de a le contesta. Din păcate nu au fost decât 3 astfel de ocazii. Spre mâhnirea mea și mai mare, contestațiile au fost respinse, dar nu-i nimic…Angela merge mai departe! 🙂

 

Voi mai participa la vreo ediție SuperBlog?

Este prematur acum să spun dacă voi mai participa sau nu la vreo altă ediție SuperBlog. Sub influența evenimentelor abia petrecute n-aș vrea să iau vreo decizie. Voi lăsa timpul să-și facă treaba, iar până în primăvară voi ști ce să fac.

Țin să mă felicit pentru munca depusă, cât și pe ceilalți concurenți, pentru tot efortul, pentru perseverență. Nu-i o muncă ușoară, chiar dacă pare floare la ureche. Să scrii un articol despre un produs/serviciu, după niște cerințe impuse, e mai complicat decât pare. A trebuit să țin cont mereu de tematica blogului.

Îți mulțumesc că ai citit acest articol, iar dacă ți-a plăcut aș aprecia un Like & Share! Totodată, te invit să ținem legătura și pe Facebook și Instagram!

Până data viitoare…mult succes tuturor!


Citește și:

Spring SuperBlog 2017

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1