Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
Cubaneze

Cubanezele sunt HOT!

Cubanezele sunt HOT! Am afirmat asta încă din prima zi când am ajuns în Cuba și nu m-am putut abține să n-o spun zi de zi. Și nu doar că mi-am reperat-o încontinuu, dar am făcut și-un studiu de caz pe tema asta. Nu, nu iau asta în batjocură, nu vreau vreau să fiu înțeleasă greșit, dar formele acelea generoase ale cubanezelor nu pot fi trecute cu vederea atât de ușor. Nici chiar de către o femeie. Sunteți de acord?

 

Dacă la început am fost puțin șocată de felul în care se îmbracă femeile din Cuba, dar și de atitudinea lor pe stradă, zi după zi am început să mă obișnuiesc. Și să fiu sinceră, privind situația dintr-un anumit punct de vedere, chiar le admir pentru încrederea în sine de care dau atâta dovadă. Mi s-au părut atât de dezinvolte, mândre de ele și corpurile lor. Este clar, frumusețea în Cuba se raportează la alte standarde decât ale noastre, dar nu asta contează. Chiar dacă formele lor fizice păreau deseori, mai mult decât generoase, cubanezele nu se sfiesc deloc să și le ascundă. Ba dimpotrivă, să se vadă cât mai mult.

Noi româncele suntem crescute altfel, suntem învățate să ne cumpătăm alegerile vestimentare, iar odată cu înaintarea în vârstă, femeile tind să se îndrepte spre o vestimentație mai serioasă, care să impună seriozitate și respect. Ei bine, în Cuba mi s-a părut a fi totul complet pe dos. Cele trecute de prima tinerețe păreau a-și expune corpul mult mai mult decât cele tinere. Aaa și încă ceva: cu cât formele erau mai generaoase, cu atât hainele trebuiau să fie mai mulate pe corp, mai colorate, fustele mai scurte, colanții mai colanți.

Apropo de colanți! Nu am văzut în viața mea nicăieri în lume, modele mai colorate și mai diversificate de colanți. Cuba e patria colanților. Și a dresurilor negre de plasă. Începând cu tinerele de la securitate din aeroport, continuând cu ospătărițele și până la bunica ce-și plimbă nepotul pe stradă, toate cubanezele poartă dresuri sau colanți.

La un moment dat îmi venise și o idee de business: trafic de colanți. Vă dați seama ce afacere bună aș face să duc vreo două valize pline cu dresuri și colanți din România? Că doar și la noi sunt….

 

Veți vedea în continuare o colecție de fotografii realizate de mine, pe parcursul celor două săptămâni petrecute în Cuba. Nu aveam cum să nu împărtășesc și cu voi din această plăcere. 🙂

Că tot am adus aminte de plăcere, trebuie să menționez că peste tot în Cuba, pornografia este interzisă. Dar cu toate astea, se practică la fiecare colț de stradă, în fiecare hotel sau bar.

 

Așadar, vă las în continuare  să admirați și voi o părticică din frumusețile rubensiene ale Cubei! Și nu uitați să-mi  urmăriți contul de Instagram, Facebook sau Youtube!

 

Citește și : Cuba – Primele impresii

Galerie foto

 

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

 

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

CubaCubaneze

 

Cubaneze

Cubaneze

 

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

 

Cubaneze

Cubaneze

 

Cubaneze

 

Cubaneze

Cubaneze

 

 

havana - Cuba

Havana - Cuba

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

Cubaneze

 

9 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1