fbpx

Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.483 de abonați

Despre mine

 

 

Bun venit pe blogul meu!

Eu sunt Angela!

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că împărtășim (oarecum) aceeași pasiune: călătoriile. În continuare îți voi da câteva date despre mine și despre pasiunea mea. Ador să călătoresc, oriunde, oricum, cu oricine și îmi place să împărtășesc celorlalți din experiențele mele.

Dintotdeauna am iubit să călătoresc prin lume, să descopăr locuri noi și să interacționez cu oamenii, să descopăr culturi noi și să leg prietenii.

Activitatea mea principală nu este bloggingul (încă), în momentul de față o fac doar ca un hobby, dar sper ca treptat să devină un stil de viață (și) pentru mine. Atunci când nu călătoresc și nu scriu, ajut pe ceilalți să-și transforme călătoriile în unele de neuitat. Sau cel puțin mă străduiesc. Muncesc în domeniul serviciilor hoteliere, o fac de vreo doisprezece ani și-mi place tare mult ceea ce fac. Interacționez cu tot felul de oameni, de prin toate colțurile lumii, care au pasiuni comune cu mine, facem schimb de idei și-i sprijin în luarea deciziilor, atunci când plănuiesc să (re)descopere minunata și fascinantă Delta a Dunării. Da, da…Delta Dunării pentru că aici m-am născut, am crescut și evoluez în continuare, până când viața îmi va oferi o schimbare.

Nu ajung să străbat canalele și lacurile spendide ale Deltei atât de des cum mi-aș dori, dar atunci când o fac, o fac din toată inima și mă încarc de energie pentru toată perioada următoare. Recomand tuturor să ajungă măcar odată în Deltă, să descopere cât este de frumoasă și să se îndrăgostească de aceste locuri. Și odată îndrăgostit, vei reveni iar și iar și iar…

O altă pasiune, în strânsă legătură cu călătoriile, sunt cărțile de travel. Veți vedea pe blog o secțiune dedicată acestora. Pur și simplu mă inspiră.

 

Despre mine și despre călătoriile mele

Prima dată am ieșit din țară în 2008 când am fost pentru câteva zile în Austria,  iar de atunci sunt într-o continuă călătorie în jurul lumii. Și sper să nu mă opresc! Am călătorit așadar în: Austria, Ungaria, Irlanda, Egipt (de vreo…9 ori), Anglia, Franța, Grecia, Bulgaria, Thailanda, Malta, Rep. Moldova (de două ori), Italia (de 3 ori), Turcia, Principatul MonacoCuba și România. Se pune?

Să călătoreșți înseamnă să-ți îmbogățeșți spiritul și bagajul de cunoștințe, să experimentezi senzații noi și să descoperi locuri despre care nici nu știai că există. Iar eu asta caut!

Câteva fotografii reprezentative ale evoluției mele de călător sper să va stârnească interesul și de ce nu, să va inspire în călătoriile voastre viitoare!

Singură prin Istanbul

 

Lacul Como – martie 2017

 

Crama Cricova – Moldova – dec. 2016

 

Malta, Marsaxlokk, oct.2016

 

Malta, Popeye Village, oct.2016

 

Tulcea, mai 2016

 

Bangkok, Thailanda feb 2016

 

Thailanda, feb.2016

 

Cairo, Egypt, ian 2015

 

Cairo, Egipt – ianuarie 2015

 

Paris, martie 2014

 

Hurghada, Egipt – ianuarie 2013

 

Londra, octombrie 2011

 

Viena, ianuarie 2008

 


Pentru orice fel de informații, colaborări, sugestii sau reclamații, mă puteți contacta completând formularul de mai jos, ori scriindu-mi direct la adresa de email: contact@angelacalatoreste.ro

 

De asemenea, mă găsiți și pe canalele de social media:

Facebook: https://www.facebook.com/angelacalatoreste/

Canalaul de YouTube: Angela Tudose

Instagram: https://www.instagram.com/angelacalatoreste/

 

[contact-form-7 id=”15943″ title=”Formular de contact 1″]

2 Comments

 • Dana Ionescu

  14 septembrie 2017 at 10:32

  Esti o norocoasă că te-ai născut în Delta Dunării! Este o zonă superbă și cred că tu ai ocazia sa asociezi copilăria cu peisajele, măncărurile delicioase, cu diversitatea culturală. Eu sunt la inceput de drum în blogging și scriu pentru că mă gândesc cât este de folositor un articol care îți furnizează informațiile dorite. Sunt într-un moment al vieții în care mă gândesc că mai trebuie să fac și ceea ce îmi place nu numai ce trebuie. Nu știu ce voi face în viitor. Îți doresc succes!

  Răspunde
  • admin_angelaca

   14 septembrie 2017 at 11:13

   Fiecare dintre noi suntem norocosi sa ne nastem intr-un anume loc…eu in Delta! Si eu sunt la inceput de drum in blogging, desi am ceva mai bine de un an de cand scriu aici. O fac doar in putinul timp liber pe care-l am. Mai e cale lunga pana sa ajung sa pot spune ca traiesc din blogging, sau macar partial. Sper sa se intample asta cat mai curand! Stii, cred ca si eu am ajuns la momentul acela in care-mi doresc sa schimb ceva si sa fac ceea ce-mi place! Numai bine! Te pup!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: