Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • OFERTE
  • /
  • Două rute noi din București cu Wizz Air spre Praga și Sevilla
din București cu Wizz Air spre Praga și Sevilla

Două rute noi din București cu Wizz Air spre Praga și Sevilla

O veste cu adevărat bună pentru pasionații de călătorii: începând cu luna iulie a anului viitor, vom putea zbura direct din București cu Wizz Air spre Praga și Sevilla. Aceasta din urmă fiind și singura cursă directă din/spre București. Ambele orașe sunt pe lista dorințelor mele în materie de noi destinații și sunt convinsă că suntem mulți cei care așteptam știrea aceasta.

 

Odată cu această decizie (deschiderea a două noi rute), Wizz Air, liderul pe piața de profil de la noi, va aloca o nouă aeronavă Airbus A321 la București, cea nu numărul 13. Să fie cu noroc! Mă bucur mult să aflu că vom avea o cursă directă spre frumosul oraș spanion, Sevilla, care se afla de multă vreme pe lista destinațiilor mele. La fel de mult mă bucură și cursa spre Praga, pentru că nici aici n-am ajuns, am fost de câteva ori pe punctul de a vizita frumoasă capitală a Cehiei, dar mereu a intervenit altceva, alt oraș.

 

„Suntem bucuroşi să anunţăm aeronava cu numărul 13 din flota Wizz Air din Bucureşti, precum şi două noi rute. Sevilla este o destinaţie complet nouă pentru reţeaua Wizz Air şi o lansăm din Bucureşti începând cu iulie 2020 împreună cu Praga, despre care ştim că este foarte apreciată de turiştii români”, spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

 

 

din București cu Wizz Air spre Praga și Sevilla

 

 

 

Două rute noi din București cu Wizz Air spre Praga și Sevilla

 

Biletele spre aceste două destinații sunt deja puse la vânzare pe site-ul Wizz Air și nu numai, iar prețurile încep de la 89 lei spre Praga și de la 139 lei spre Sevilla. Cel puțin așa e anunțat pe site, eu am încercat să fac niște simulări, prețurile acestea nu s-au probat. Ce-i drept,  au trecut 3 zile de la anunțarea știrii.

Dar sunt convinsă că sunt ori vor apărea și prețuri bune, de neratat. Să mai asteptăm până după sărbători!

 

 

 

Orar de zbor:

 

București – Praga începând cu 1 iulie 2020: luni, miercuri și vineri 

Tur 12:45 – 13:55 și retur  14:25 – 17:25

 

București – Sevilla începând cu 4 iulie 2020: marți și sâmbătă

Tur 16:55 – 20:25 și retur 21:00 – 01:55

 

Verifică prețurile pe site-ul Wizz Air și nu uita de politica de bagaje. La Wizz Air, în prețul biletului este inclus un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime 40 x 30 x 20 cm.

 

Citește și:

Politica de bagaje la companiile low-cost Ryanair, Blue Air și Wizz Air

 

 

Nu uita să dai știrea mai departe și prietenilor tăi de pe Facebook! Iar pe tine te aștept cu o mulțime de fotografii pe Instagram! Hai să ne cunoaștem mai bine și să vedem lumea împreună!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: