Newsletter

Vrei să primești noutăți și să fii la curent cu activitatea mea? Pentru a te abona, completează câmpul de mai jos cu adresa ta de email!

Evadare din lumea Jumanji

Încă de mici copii ne pasionează personajele din desenele animate sau din filmele de aventuri, fiecare dintre noi am avut câte un personaj preferat, cu care ne asemănam și-l interpretam în viața de zi cu zi. Nu de puține ori ne puneam în pielea lui și-i jucam rolul, imaginându-ne că stăpânim lumea și-i conducem pe toți. De câte ori nu v-ați pus în pielea celebrului Tarzan?  agățându-vă de crengile copacilor din ogradă, având impresia că puteți trece peste râpe așa cum o făcea el prin junglă ajutat de acele liane? Ohh Doamne, de câte ori n-am dat cu fundul de pământ, în încercările  mele eșuate de a sări dintr-un copac într-altul agățată de o creangă… Și stam și mă întrebam: de ce lianele mele nu sunt la fel de bune ca ale lui Tarzan???

În articolul de față sunt provocată să mă pun în pielea unui personaj din Jumanji. Iar pentru aceia dintre voi care nu ați auzit despre acest film, ei bine trebuie să știți că pe 29 decembrie 2017 va avea loc lansarea unui remake. O continuare de fapt a celebrului Jumanji din 1995.

În Jumanji: Aventură în junglă, cei 4 protagoniști interpretați de actori de seamă precum Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart și Karen Gillan, devin avatarurile unor personaje dintr-un joc ciudat. Acțiunea se petrece unde altundeva, decât într-o junglă, iar aceștia sunt puși la tot felul de încercări, pe care trebuie să le treacă cu brio dacă vor să revină la viețile lor dinaintea descoperirii acelei console ciudate.

 

Precum în faimoasa poveste cu prințesa transformată în broască de către vrăjitoarea cea rea, haiosului Kevin Hurt îi este încredințat un rol absolut senzațional.

Dintr-o adolescentă frumoasă, Kevin intră fără să vrea în pielea personajului Bethany, un bărbat trecut cu mult de prima tinerețe și aflat într-o formă fizică nu tocmai pe placul fetei. Transformat într-un “grăsan bătrân” acesta este pus la tot felul de încercări năstrușnice, peste care se pare că trece cu succes.

Și acum vine marea întrebare: ce aș face eu dacă aș fi blocată în pielea acestui personaj?

Hmm, prima teamă ce-mi vine acum în minte e aceea de întuneric. Cum aș fi rezistat eu în junglă noaptea? Brr mi-e frică deja! Nu de multe ori mi-am imaginat cum ar fi dacă aș fi înghițită de un mega-animal. Ce aș face, cum l-aș putea convinge să mă elibereze? Deși nu știu dacă ar funcționa metoda și într-un astfel de caz, tind să cred că cu o vorbă bună se pot salva multe situații. I-aș expune într-un mod cât de convingător aș putea și chiar mă pricep la asta, de modul în care am ajuns eu acolo în acea lume sinistră, în junga aceea nemiloasă, că nu sunt acolo cu intenții rele, iar dacă nu este mulțumit de prezența mea, voi pleca și nu voi mai reveni niciodată.

 

Eee…ce ziceți? Aș reuși eu oare să conving un animal flămând să mă lase în pace? Ce i-aș spune?

“Știi, nu sunt bună de mâncat, pentru că înainte să ajung aici am fost otrăvită cu o substanță periculoasă, iar dacă te atingi de mine va începe să-ți cadă blana?!?” Deși n-ar fi rea nici ideea asta!

Deși..n-aș spune nu unei expediții în jungla amazoniană. Cine nu și-ar dori să trăiască cu băștinașii locului, să mă plimb cu o barcă-taxi prin jungla inundată, sau să alerg după maimuțe prin copaci(sau ele după mine…). Orhidee…ohh aș fi un fel de hoț de orhidee,

V-am cam făcut curioși așa-i?  Cu părere de rău pentru curiozitatea voastră, trebuie să vă spun că mai aveți de așteptat până la sfârșit de decembrie. În schimb, aveți mai jos trailerul filmului, poate cât de cât vă potoliți interesul pentru aventură.

 

Îți mulțumesc că ai citit acest articol, iar dacă ți-a plăcut aș aprecia un Like & Share! Totodată, te invit să ținem legătura și pe Facebook și Instagram!

 

Citește și:

Am găsit alternativă la monotonia petrecerilor din decembrie


 

Articolul, așa cum v-ați dat seama deja participă la competiția SuperBlog 2017. Este penultimul dintr-o serie lungă de 27 probe. Sponsor:

intercomfilm

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: