Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DESTINAȚII
  • /
  • Festivalul CioccolaTo de la Torino: 08-17 noiembrie 2019
Festivalul CioccolaTo de la Torino 2019

Festivalul CioccolaTo de la Torino: 08-17 noiembrie 2019

Festivalul CioccolaTo de la Torino!  Awww!!! Când am văzut când are loc și unde, am început să fac și piruete. Cum să nu mă bucur precum un copil când e vorba de ciocolată și nu oricum, oricunde, ci chiar despre Festivalul Ciocolatei de la Torino, care se va desfășura anul acesta între 8 și 17 noiembrie în Piazza San Carlo și pe Via Roma. Exact în perioada în care voi fi și eu pe acolo, în căutarea locurilor faine, oamenilor frumoși,  evenimentelor interesante. Ciao Italia! 🙂

 

Nu am nici cea mai vagă idee despre cum va fi atmosfera sau cum se vor desfășura lucrurile pe la Festivalul CioccolaTo de la Torino, dar un lucru e cert: va fi muuuultă ciocolată! Și sigur se va lăsa cu multe degustări din cele mai bune tipuri de ciocolată și tot felul de activități, care bineînțeles vor fi strâns legate de acest minunat produs, care ne face viață mai frumoasă.

 

Ce ar fi fost viața fără ciocolată? 

 

Festivalul CioccolaTo de la Torino

 

 

Sunt foarte curioasă despre cum se vor desfășura activitățile, dar și cât de bună va fi ciocolata la Torino și bineînțeles voi încerca să transmit aproape live din atmosfera de festival. Așa că nu uitați să dați un follow contului meu de Instagram și fiți siguri că urmăriți pagina de Facebook – Angela Călătorește. Desigur, după ce mă întorc și după ce voi fi absorbit toate informațiile, o să vă povestesc și vouă, aici pe blog, pe larg despre toată experiența.

 

Și totuși, de ce vă spun toate astea acum? Doar n-oi fi eu singura care ajung în perioada aceea prin Torino și ar fi păcat să țin informația doar pentru mine. Dacă mai sunt printre voi curioși și pofticioși, zic să treceți si să faceți prezența pe la standuri. Și dați un semn, poate ne vedem și facem schimb de impresii! Desigur, mâncăm și-o pătrățică de ciocolată împreună! Sau chiar mai multe!

La cât voi merge pe jos, nici nu-mi fac griji că s-ar depune pe undeva!

 

Festivalul CioccolaTo de la Torino 2019

 

 

 

Festivalul CioccolaTo de la Torino

 

 

Așadar vor fi 10 zile complete de evenimente, întâlniri, workshop-uri și degustări de produse artizanale delicioase. Aflat la prima ediție, anul trecut, festivalul s-a bucurat de un real succes.  Peste 400 000 de oameni au trecut pe la standurile CioccolaTo din Torino. Anul acesta, pentru cea de-a doua ediție, organizatorii preconizează un și mai mare interes din partea publicului. Așa că au mărit numărul standurilor și durata de desfășurare a acestuia.

La Festivalul Ciocolatei de la Torino, vor participa o mulțime de maeștri ciocolatieri italieni dar și mulți alții veniți de prin alte părți ale lumii. Toți se vor întrece în rețete  care mai de care mai speciale, numai să ne încânte nouă papilele gustative. Vom avea ocazia să gustăm din cele mai gustoase și inovative tipuri de ciocolată. Mai mult chiar, vom avea șansa să asistăm și să învățăm cum se obțin aceste minunății dulci.

 

Locul de desfășurare: Piazza San Carlos și Via Roma- Torino

Perioada: 08 – 17 Noiembrie 2019, între orele 10 și 18

Intrarea este gratuită la cele mai multe activități. Pentru unele este necesară o rezervare în prealabil.

Programul complet și toate detaliile despre  Festivalul CioccolaTo 2019 le găsiți aici.

 

De abia aștept! 🙂

 


Mai multe articole despre Italia:

Florența în imagini

Cu trenul de la Roma la Florența

Urcatul în cupola Basilicii San Pietro din Vatican nu-i pentru oricine

Cum am transformat o escală într-un mini city-break?

Totul despre transportul prin Roma

 


*sursa foto principală: RossHelen / Shutterstock.com

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d