Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
haine pentru gravide

Gata cu sacrificiile!

Călătoriile constituie un factor atât de important în viața și dezvoltarea oamenilor. Ele ne oferă o mulțime de experiențe, înlesnind într-un mod mult mai eficient dezvoltarea noastră psihică și fizică. Iar cu toate astea, uneori nici nu le conștientizăm. Călătoriile sunt, pentru un începător un mod inedit și relaxant de petrecere a timpului liber, dar care treptat, cu cât le exersezi mai intens, devin o activitate atât de complexă, la cârma căreia dacă te înhami și te prinde în ale sale mreje, cu greu mai poți evada.

Parcă aud vorbele bunicii mele, femeie simplă de la țară, care în afara câtorva vizite la rudele de la oraș, plus încă două-trei ieșiri la stațiune, dinainte de ’89 n-a fost plecată nicăieri: “Mergi maică și te plimbă, vezi lumea, distrează-te, că după ce te vei așeza la casa ta și vei avea copii, cu greu te mai urnești din loc, să pleci când vrei, pe unde vrei!

Probabil că m-au urmărit multă vreme vorbele bunicii și nici acum nu m-au eliberat complet. Drept dovadă că nu m-am făcut fată de casă, așa cum îmi spune ea. Poate părea o gândire egoistă pe alocuri și credeți-mă nu sunt așa, dar pur și simplu simt că n-a venit încă momentul. Nu m-am simțit în stare să port pe umeri responsabilități atât de serioase, deși uneori, mă mir de câte pot duce… Vine o vreme în viața fiecaruia dintre noi când ne maturizăm, începem să luăm decizii, să ne așezăm ușor, ușor la locul nostru. Într-acolo mă îndrept și eu, așa cum e firesc, iar cale prea lungă n-a mai rămas probabil.

 

Călătorind cu copiii mici

Dintotdeauna am simțit o admirație aparte pentru acei părinți care-și iau odraslele peste tot cu ei. De mică îmi doream ca și ai mei să mă poarte pretutindeni, deși…nu prea plecau pe nicăieri. Nu de puține ori am avut sentimente de admirație profundă pentru acele gravide active, independente, care-și văd în continuare de activitățile obișnuite, de serviciu, de întâlnirile cu colegii, de ieșirile cu fetele în oraș, ori de ședințele de shopping cu prietena cea mai bună.

Dar și mai mult le-am admirat pe acelea care străbat lumea, fără rețineri. Desigur, ele sunt mult mai atente și au motive întemeiate să aibă mai multă grijă de tot ce li se întâmplă. Și cu toate astea, nu renunță la visele și pasiunile lor de-o viață, doar pentru că urmează să dea naștere unui copilaș.

La urma urmei, o sarcină nu este un handicap, iar pentru faptul că au o burtă mai proeminentă decât altele, nu le împiedică că fie în continuare atente cu felul în care arată, să se îmbrace admirabil sau să poarte pantofi eleganți, să călătorească și să se bucure de toate frumusețile lumii, precum și de toate acele beneficii venite de pe urma călătoriilor.

 

Se acordă o atenție sporită femeilor gravide

E adevărat că în vremurile acestea, se acordă o atenție mai importantă gravidelor și mamelor cu copii mici, decât se obișnuia altădată. Locurile frecventate de acestea au devenit mult mai prietenoase cu ele, s-au amenajat peste tot locuri speciale pentru alăptat sau pentru schimbat scutecele. Oamenii sunt mult mai atenți cu aceste femei și le acordă condiții mai avantajoase. Companiile aeriene spre exemplu, le dau prioritate mereu la îmbarcare, chiar dacă n-au optat în mod explicit pentru acest extra-serviciu. De asemenea se acordă o atenție sporită și se fac o mulțime de campanii de educare și conștientizare despre felul în care e recomandabil să călătorim cu copiii în mașină.

Știți cu toții, nu e nevoie să insist asupra acestui subiect, despre faptul că nu ni se mai permite să ne deplasăm cu copiii mici fără să-i asigurăm în scaune speciale, așezate pe bancheta din spate a mașinii. Și multe altele…

 

Haine pentru gravide. HotMama

Nici din punct de vedere vestimentar lucrurile nu sunt lăsate mai prejos, foarte mulți creatori de haine au început să acorde o atenție sporită și acestui segment de îmbrăcăminte. Femeile suferă schimbări însemnate în timpul sarcinii și nu doar de ordin psihic, ci mai ales fizic, iar hainele pe care acestea le poartă, trebuie să le ofere confortul și protecția atât de necesare.

În orice magazin de profil, care se respectă există și o colecție de haine pentru gravide special concepute pentru viitoarele mămici. Nici perioada de după naștere nu este lăsată la voia întâmplării, se găsesc pe piață o multitudine de haine de alăptare special creare pentru această perioadă, tocmai pentru a-i facilita proaspetei mămici să poată alăpta ușor și fără inconveniențe. Nici nu vreau să mă gândesc la cât de greu le era cu multi ani înainte, mamelor și bunicilor noastre. Dar iată că s-au descurcat, drept dovadă ne-au crescut mari, frumoși, voinici și sănătoși.

Și vă spuneam ceva mai devreme de pasiunea pentru călătorii a oamenilor, care nu de puține ori întâmpină tot felul de obstacole, în cazul femeilor îndeosebi. De câte ori n-ați văzut sau auzit pe vreo prietenă amânându-și călătoria la care a visat de-o viață, pentru că tocmai ce-a descoperit că a rămas gravidă? Sau că nu dorește să participe la nu stiu ce eveniment, pentru că nu-i mai vine nici o haină din cauza burții cât un balon? Toată lumea știe că se găsesc pe piață acum tot felul de haine special create pentru ele, dar ceea ce nu foarte multe femei au aflat, e faptul că există în momentul de față un magazin online dedicat în totalitate nevoilor acestora.

hotmama.jpg haine pentru gravide

 

De când cu blogul meu de călătorii și cu a mea prezență prin social-media, am cunoscut o mulțime de oameni minunați, cu care împărtășesc aceleași pasiuni și uneori mai facem schimb de idei, opinii sau chiar sfaturi.

Cred cu tărie că nimic nu mi se întâmplă așa pur și simplu, toate se petrec cu un scop, iar toate aceste cunoștințe aduc după sine tot felul de altfel de beneficii și experiențe.

Pe Mirela Leoni, alias Extravita o stiți cu toții, cred că e printre primele bloggerițe pe care am descoperit-o, i-am citit toate articolele și sunt la curent cu toate noutățile cu care vine. Am încercat de fiecare dată să țin cont de sfaturile ei și nu de puține ori am găsit răspunsuri la întrebările despre viitoarele mele vacanțe, exact printre rândurile articolelor ei. O admir foarte mult pentru curajul de a renunța la confortul unui job sigur într-o multinațională de succes, alegând în schimb să-și urmeze visele. E o fată de toată pomina, n-am cunoscut-o încă personal, deși îmi doresc să se întâmple asta.

O altă bloggeriță, cam din aceeași generație cu mine, am început amândouă proiecte asemănătoare, în paralel, în aceeași perioadă, la o distanță de câteva săptămâni, este Oana Grozavu, un Visător prin lume așa cum îi place ei să-și spună, o persoană extrem de perseverentă și talentată, cu un stil aparte de a scrie, atât de fascinant, că atunci când încep să citesc vreun text de-al ei, simt cum mă transpun în mijlocul acțiunii, direct acolo printre locurile descrise. Are un talent fantastic de a colora frumos în cuvinte orice situație oricât de anostă ar fi ea. Și ea la rândul ei este pasionată de frumos, de a descoperi locuri noi și oameni frumoși, pornind în lume ori de câte ori poate.

Le admir pe amândouă tare mult și-mi doresc din suflet să ajung să le egalez măcar, să am și eu un blog măcar la fel de bun si de faimos ca al lor.

 

Campanie de promovare

Pentru că știu că niciuna din cele două aventuriere nu sunt mame încă, mă gândeam să le cooptez la o treabă comună, la o campanie de promovare și cunoaștere a beneficiilor articolelor de îmbrăcăminte speciale, ce vin în sprijinul gravidelor și proaspetelor mămici. Magazinul online hotmama.ro vine în întâmpinarea acestora cu articole vestimentare special create pentru ele, realizate din materiale naturale de cea mai bună calitate și croieli ce se potrivesc perfect noilor forme.

Se găsesc în colecția magazinului tot felul de articole, începând cu banalele pijamale care le ajută la un somn mai liniștit, continuând cu pantalonii pentru gravide cu croială lejeră, pentru burta aflată într-o continuă creștere sau rochii de alăptare, până la rochii elegante potrivite la diverse evenimente cum ar fi cununia civilă sau botezul copilului. Și acelor viitoare mame active li se dă o atenție aparte, pentru ca să-și poată continua activitățile obișnuite, se găsesc o mulțime de articole office, cu croieli lejere, comode și ușor de asortat, perfecte pentru birou.

 

Îmi doresc tare mult ca tot mai multe viitoare mămici să-și ducă spre continuitate pasiunile, pentru că o sarcină nu trebuie să fie un impediment în calea visurilor, ci un motiv în plus de a merge mai departe, de a experimenta și de a evolua armonios, împreună cu copilul, din toate punctele de vedere. Pentru că, așa cum spuneam la început,

Călătoriile sunt o activitate complexă, un mod eficient de dezvoltare, care ne oferă o mulțime de experiențe.

Chiar si cu ajutorul unor banale haine potrivite, ne putem duce visurile mai departe, la stadiul de planuri și chiar de a le împlini. Îmi doresc ca tot mai multe femei să afle de acest site, să se bucure și ele de beneficiile unor cumpărături online, la doar un click distanță, în confortul propriului cămin. Multe viitoare mămici se feresc să umble prin magazine, să probeze, de frica bacteriilor ce le pot contracta de prin cabinele de probă. Magazinul online le trimite hainele direct acasă, gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

 

Concret, în ce ar consta parteneriatul acesta între noi, cele trei bloggerițe pasionate de călătorii? 

Umblăm peste tot, interacționăm cu diverși oameni de prin toate colțurile lumii și totodată cu mămici în devenire sau deja practicante cu experiență a acestei “meserii”. Cu siguranță au cunoscut și ele viitoare mame, sau poate chiar ele însele se află într-o situație identică, când de teama de a nu fi nevoite să renunțe la visele și pasiunile lor, au trebuit să tot amâne acest moment fantastic, cu care trebuie să se confrunte orice femeie, măcar odată-n viață. Cel puțin…așa spune toată lumea, nu?

Suntem conștienți cu toții că propriul exemplu are o putere de convingere incomparabilă, dar cum prea bine știu, nici eu și nici cele două bloggerițe aventuriere n-am fost puse încă în această situație, nu ne rămâne decât să promovăm produsele Hotmama doar la modul prezumtiv.

 

Prin puterea noastră de convingere și influența pe care o avem asupra cititotilor noștri, mai mult a lor, pentru că au adunat mult mai mulți abonați decât am reușit eu, vom încerca prin intermediul articolelor postate pe bloguri, precum și prin mesaje postate pe canalele de social-media pe care le avem la dispoziție, să aducem la cunoștință și să scoatem în evidență multiplele avantaje aduse de articolele vestimentare potrivite acestei perioade din viața de mamă.

Vom profita puțin de parteneriatul și sprijinul venit din partea TVR 2 și vom pătrunde treptat pe piața Tv. Cu ajutorul unor video-uri motivaționale, vom reuși să aducem aceste femei mai aproape de  fericirea lor.

Îmi doresc și sper ca această campanie, să aducă mai multe zâmbete pe buzele mai multor femei și să le ajute să-și ducă visele și pasiunile mai departe și să-și îndeplinească orice dorință. De hainele atât de necesare unei femei, pentru ca aceasta să se simtă bine în pielea ei se ocupă cei de la Hotmama, noi trebuie doar să le arătăm că există. Iar o femeie trebuie să fie hot oricând, chiar și în timpul sarcinii, sau alăptării.


Îți mulțumesc că ai citit acest articol, iar dacă ți-a plăcut aș aprecia un Like & Share! Totodată, te invit să ținem legătura și pe Facebook și Instagram!

Articolul reprezintă răspunsul ultimei provocări din competiția SuperBlog 2017. Proba a venit  din partea magazinului online:

logo-hotmama-300x300.jpg

5 Comments

 • Oana

  1 decembrie 2017 at 20:41

  Ce frumos! ❤️ Baftă multă, Angela, sunt convinsă că vei reuși să îți îndeplinești toate visurile! Faci o treabă minunată și ești o persoană foarte pozitivă, pe care mă bucur că o cunosc, chiar și doar online, momentan. Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase, tot timpul m-au făcut să mă simt specială. Te pup și îți țin pumnii strânși tare!

  Răspunde
 • Mirela

  3 decembrie 2017 at 0:19

  Frumos articol, te pune pe gânduri! Și mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase! Cred că orice lucru vine la timpul lui. M-am gândit ce aș face dacă aș avea un copil și cu siguranță aș călători în continuare, dar clar nu poți face acest lucru decât când copilul este mic, în rest îi trebuie stabilitate, dar nu știi niciodată ce îți aduce viața. Însă cred că mereu trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem și de situația în care sutem și să facem cum simțim. Iar graviduțele să fie cât mai liniștite și să se bucure de această perioadă, care din câte mi-au spus prietenele, este mult mai liniștită decât după ce vine copilul, așa că să profite să se gătească cât au tot timpul încă J. Ție îți urez mult succes în continuare, în tot ce îți propui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1