fbpx

Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.292 de abonați

  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Idei de cadou pentru cei dragi: vouchere cadou de la Ryanair

Idei de cadou pentru cei dragi: vouchere cadou de la Ryanair

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar acestea vin, inevitabil, la pachet și bătăi de cap în privința cadourilor. Moș Nicolae, Moș Crăciun, Anul Nou, pe rit nou, pe vechi… toate sunt prilejuri de oferit (și primit) cadouri. Și iar ești în pană de idei! Ce-ai zice de niște vouchere cadou de la Ryanair? N-ai cum să dai greș cu un asemenea cadou. Mă rog, există și excepții… Dar, cum ar fi să primești un voucher cadou cu care să-ți poți cumpăra un bilet de avion spre aproape orice destinație din Europa vrei, iar tu să nu-l apreciezi??? Asta-i blasfemie clară!

 

Pentru mine, luna decembrie este una plină în ocazii de acest fel. Pe lângă consacratele sărbători și să nu-i uităm pe cei cu nume de sfinți (Nicolae, Ștefan, Cristian, Anastasia și toate derivatele lor), mai am și câteva persoane foarte dragi, care-și sărbătoresc ziua de naștere.  Palpitant nu? Și mă gândesc: doar n-oi fi doar eu într-o situație ca aceasta! Îmi place să ofer cadouri, la fel de mult cum îmi place și să primesc. Și sunt sigură că la fel e și-n cazul vostru. N-am descoperit eu apa caldă, dar sunt sigură că sunteți mulți cei care încă vă gândiți ce să dăruiți celor dragi. Așadar, voucherele cadou de la Ryanair cum vi se par? Hai să vă spun mai multe!

 

Vouchere cadou de la Ryanair

 

Am făcut referire la început la sărbătorile de iarnă din luna decembrie. Dar nu ne oprim doar aici. Prilejuri sunt tot timpul. Și ce dacă nu-s? Doar nu trebuie să aștepți musai o zi anume să oferi un cadou cuiva drag! Voucherele cadou de la Ryanair pot fi darul perfect pentru toate ocaziile. Și aici mă refer la: zile de naștere, absolviri, căsătorii, sărbători specifice, cadou de casă nouă, etc…

Voucherele cadou Ryanair pot fi utilizate pentru rezervări de zboruri în întreaga rețea  Ryanair. Iar posibilități sunt cu sutele. Așadar, norocosul, va avea de ales din peste 200 de destinații.

 

Cum poți achiziționa un astfel de voucher?

Voucherele cadou de la Ryanair, pot fi cumpărate doar de pe site-ul Ryanair

Îl poți personaliza, în funcție de ocazia cu care-l vei dărui.

 

1.Vei putea alege din cele 4 teme disponibile: 

 

vouchere cadou de la Ryanair

2.Următorul pas este să alegi suma dorită.

Aceasta va fi valoarea voucherului pe care-l vei dărui persoanei dragi. Suma respectivă poate fi utilizată pentru mai multe rezervări, până când suma este consumată complet. Acesta este un lucru foarte bun, pentru că să spunem că tu vei alege 200€, iar posesorul cadoului își cumpără un bilet de avion ce valorează 80€, diferența de 120€ o va putea folosi pentru un alt zbor, sau chiar mai multe. Așadar, banii nu se pierd.

Pot fi alese din mai multe monede (nu și RON). Presupun că vei alege €. În acest caz, suma minimă este 25€, iar maximă de 800€. Ai de ales, nu ești condiționat foarte mult.

 

3. Alege un mesaj special!

După ce ai ales valoarea voucherului cadou, poți să-l personalizezi și cu un mesaj original. Aș opta pentru tot felul de mesaje haioase, gen: “Îți plătesc eu zborul, numai pleacă în lume!” Sau după caz…

Ahh și că am tot amintit de chestiunea aceasta, mulți spun că nu au bani să călătorescă. Dar așa cum știu și eu, sigur și voi știți că se poate călători și cu bani puțini. Pentru cazări, de cele mai multe ori apelez la Booking.com pentru că aici găsesc o gamă foarte variată de unități de cazare, pentru toate buzunarele. Și prefer să aleg o cazare decentă dar ieftină, iar banii economisiți astfel să-i folosesc pentru diverse activități.

 

4. Alege destinatarul și fă plata!

După ce ai trecut prin pașii anteriori, va trebui să completezi informațiile despre cel care va primi voucherul, datele tale și să faci plata. Plata se face la fel ca oricare alta, online cu cardul de credit/debit. Și asta e tot!

 

Tu ce idei de cadouri ai? Ai oferi cadou cuiva drag un voucher cadou precum cel de la Ryanair?

 


Pentru inspirație, ai aici mai multe articole:

Politica de bagaje la companiile low-cost: Ryanair, Blue Air și Wizz Air

Imagini din Madrid. Orașul care respiră fotbal și împarte voie bună

Parcul Guell – cel mai fantezist parc din câte există

10 cărți de călătorie care-ți vor stârni dorul de ducă

Mi-am dat reîntâlnire la Roma

25 de idei de cadouri pentru pasionații de călătorii

 


 

Călătorii fantastice să aveți!

 

 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: