Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • EGIPT
  • /
  • Promoție Tarom: București – Cairo de la 160€

Promoție Tarom: București – Cairo de la 160€

Anunțam zilele trecute că toată lumea decembrie la Tarom sunt puse la vânzare bilele de avion la promoție, printre care sunt și câteva oferte spre Egipt, cărora cu greu le poți rezista. Cum ar fi spre exemplu, București – Cairo de la 160€ dus-întors, zboruri directe, operate de Tarom. Știu că nu sunt puțini cei care încă visează să vadă Piramidele și Sfinxul, să se bucure de câteva zile însorite la plajă, în ianuarie – februarie, să interacționeze cu această fascinantă cultură egipteană și să deslușească câteva dintre misterele faraonilor. Dar să-ți spun ceva: ești la doar un bilet distanță de a-ți îndeplini visele!

 

Promoții de la tarom: București – Cairo de la 160€ dus-întors

 

Egiptul este una dintre cele mai fascinante destinații turistice din câte există. Egiptul este mult mai mult decât soare, mare, plajă sau piramide. Egiptul este de asemenea cultură, civilizație, istorie bogată, natură fascinantă, unele dintre cele mai frumoase recife de corali și oameni prietenoși. Le poți avea pe toate acestea în timpul unui sejur, iar dacă-i dai de gust și ajungi să îndrăgești această țară, îți garantez că nu vei rezista sa nu revi iar și iar… Ți-o spun din propria-mi experiență, care iată-mă, am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru o nouă escapadă. Cea cu numărul 11.

 

Am făcut câteva simulări pe site-ul Tarom și iată ce-am găsit:

 

17 – 26 ianuarie 2020: București – Cairo de la 160€ dus-întors

– ai timp suficient să te bucuri de câteva zile relaxante la soare, dar și să te culturalizezi. Poți include în 10 zile, cu lejeritate atât Cairo, Hurghada și Luxor

 

București - Cairo de la 160€

 

 

24 – 31 ianuarie 2020 București – Cairo 160€ dus-întors

 

București - Cairo de la 160€

 

Alte date disponibile la același tarif:

31 ianuarie – 07 februarie 2020

05  -12 februarie 2020

09 – 19 februarie 2020

04 – 11 martie 2020

și multe altele…

De știut că Tarom zboară direct între București și Cairo de 3 ori pe săptămână: miercurea, vinerea și duminica. Căutați așadar, în aceste zile.

*Tarifele au fost verificate pe site-ul Tarom, la momentul publicării acestui articol. Precum știi deja, prețurile pot fluctua de la un moment la altul. Iar aceasta fiind o ofertă specială, numărul biletelor la acest preț sunt limitate. Grăbiți-vă!

La Tarom, în prețul final afișat sunt incluse toate taxele, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in gratuit și catering la bord.

 

Iar pentru mai multă inspirație îti las aici grupate și toate articolele mele despre Egipt. Iar dacă ai nevoie de diverse informații, nu ezita să lași întrebările tale în comentarii. Îți voi răspunde cu mare drag la toate!

 

Nu ezita sa dai vestea mai departe și prietenilor tăi de pe Facebook!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: