Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Promoție Turkish Airlines! Zboară spre Istanbul cu 106€ dus-întors!
promoție Turkish Airlines

Promoție Turkish Airlines! Zboară spre Istanbul cu 106€ dus-întors!

Urmăresc de ceva timp zborurile spre și dinspre Instanbul și iată ce-am găsit azi. Turkish Airlines a scos la vânzare niște bilete la prețuri foarte bune, pentru zboruri dus-întors din București/Constanța/Cluj Napoca spre Istanbul. Mă rog… nu e chiar ceea ce căutam eu. Mie mi-ar trebui doar un zbor de întoarcere din Istanbul. Mai caut, mai am timp… Dar cum 106€ e un preț foarte bun pentru Turkish, chiar și pe segmentele astea de zbor, mi-am spus să nu păstrez numai pentru mine informația.

 

În/din România, Turkish Airlines operează pe 3 aeroporturi (București, Cluj-Napoca și Constanța), iar din Istanbul avem o mulțime de variante și legături către toată lumea. Turkish Airlines zboară spre nu mai puțin 123 țări, iată, numai bine de făcut legături.

 

Promoție Turkish Airlines: 106€ dus-întors București-Istanbul

 

Perioada de călătorie e cuprinsă între 01 martie și 31 mai 2019. (datele pot varia)

Aveți multe variante de ales, între Otopeni și Istanbul, Turkish zboară de 3 ori pe zi. Puteți foarte ușor să vă organizați un city break în Istanbul, mai multe sau mai puține zile, în funcție de câte zile vă permiteți. Încercați toate variantele posibile și alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine!

Am zburat de multe ori cu Turkish, e una din companiile mele prefererate. Îmi place că în prețul biletelor sunt incluse: un bagaj de cală de 30 kg , plus un bagaj de mână de până la 8kg. Regulile companiei nu sunt atât de stricte, au fost permisivi de fiecare dată, când am avut 2-3 kg de bagaj în plus.

Îmi aduc aminte când am zburat spre Cuba, n-a fost absolut nici o problemă. La mine n-a fost cazul, dar erau mulți cubanezi ce plecau acasă, cu multe bagaje, iar acolo unde depășeau, se trecea cu vederea.

 

Perioade la promoție pentru zboruri din București:

01-05 martie 2019 – 106€ dus-întors

07-10 martie 2019  -106€ dus-întors

14-17 martie 2019 – 106 € dus-întors

21-24 martie 2019 – 106€ dus întors

04-07 aprilie 2019 – 106€ dus-întors

11 – 14 aprilie 2019 – 110€ dus-întors

25-28 aprilie 2019 – 110€ dus-întors

26-29 aprilie 2019- 157€ dus-întors

11-14 mai 2019 – 109€ dus-întors

27-30 mai 2019 – 98€ dus-întors

…și multe altele, inclusiv de Paște

  • în pretul biletelor sunt incluse toate taxele, bagajul de cală de 30kg și bagajul de mână de 8kg, check-in gratuit în aeroport, precum și catering la bord;
  • rețineți că tarifele afișate sunt verificate la momentul publicării, însă acestea pot varia, în funcție de perioada în care căutați voi biletele

 

promoție Turkish Airlines

 

Așa cum v-am spus și la începutul articolului, promoția Turkish Airlines  este valabilă nu doar pentru zborurile din București spre Istanbul (și retur), ci și pentru rutele Cluj-Napoca – Istanbul (și retur) și Constanța – Istanbul (și retur).

Alegeți varianta care vi se potrivește vouă cel mai bine și jonglați cu datele.

 

 

Cazările în Istanbul și nu numai, mi le rezerv pe acest site. Veți găsi o mulțime de variante de hoteluri, hosteluri, apartamente, vile etc.

Puteți încerca și o cazare la particulari, iar din partea mea aveți un voucher cadou de 34€ pentru prima voastre rezervare pe site-ul airbnb.com. Voucherul îl găsiți aici.

O cazare foarte faină am avut-o aici, anul trecut, unde o să mă cazez din nou și-n aprilie. Gazda este de nota 10+ iar apartamentul arată foarte bine și-i situat într-o zonă drăguță, aproape de mijloacele de transport în comun.

 


Nu uita să distribui articolul și prietenilor tăi de pe Facebook. Să afle cât mai multă lume de aceste promoții atât de atractive!

Călătorii frumoase să aveți! 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: