Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Stil de viată sănătos, chiar și în vacanță

Stil de viată sănătos, chiar și în vacanță

Auzim și vedem adesea tot felul de sloganuri gen “Pentru un stil de viață sănătos, consumați zilnic minimum 2 litri de lichide pe zi”  sau ” Pentru o viață sănătoasă, consumați zilnic fructe si legume” sau “Vă doriți să rămâneți o viață întreagă tineri, frumoși și sănătoși? Cumpărați produsul X care face minuni” . Dar să fim serioși, oare câți dintre noi mai pleacă urechea la astfel de îndemnuri, câți dintre noi le mai luăm în serios? Nu foarte mulți! De atât de multe ori trec neobservate diversele reclame sau sloganuri ale diferitelor campanii de publicitate pe lângă mine….

 

Sunt o persoană extrem de activă și-mi place mereu să îmbin utilul cu plăcutul.

Chiar și-n timpul vacanțelor, când majoritatea preferă să lenevească și să se bucure de acel timp liber, eu sunt dinamică, vreau să vizitez cât mai mult, să fac lucruri pe care acasă nu le pot face. Iar când vine vorba de gastronomia unui loc, lucrurile devin mult prea serioase. Mă dau în vânt după preparate locale, cu specific, îmi place să le încerc pe toate. Ador fructele exotice și-mi place să le gust pe toate, nu fac rabat de la cantitate. Cu cât mai mult, cu atât mai bine.

Concediile mi le petrec de obicei în locuri călduroase, exotice chiar, unde se găsesc tot felul de fructe și legume delicioase. În Thailanda spre exemplu am făcut o reală cură de ananas și mango. În Egipt, am devorat de fiecare dată toate tipurile de fructe de prin piețe. Îmi plac fructele și legumele proaspete sub toate formele. Mereu m-am gândit la cât de bine mi-ar prinde un storcător de fructe într-o astfel de țară. Nu m-aș despărți de el nici acasă, pentru că si noi avem în sezonul cald, fructe din abundență.

Stil de viată sănătos, chiar și în vacanță

Clar, următoarea vacanță mi-o voi petrece tot într-o destinație însorită, în care se găsesc tot felul de bunătăți. Mă gândesc serios că aș putea să car cu mine un astfel de aparat. Efortul n-ar fi chiar atât de mare, pe lângă bucuriile pe care mi le va aduce la destinație. Dacă aș merge cu  mașina, așa cum procedați mulți dintre voi când plecați prin Grecia, Turcia sau Bulgaria, n-ar fi o problemă. Dar cu avionul? Mă descurc eu!

Chiar, voi aceia care vă petreceți vacanțele pe aici pe-aproape de casă, nu v-ați gândit cât de folositor v-ar fi un astfel de aparat? Iar în portbagajul unei mașini nici nu-l veți simți! Până și copiii voștri, mofturoși din fire se vor bucura și vor beneficia  cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime consumând sucuri sau smoothie-uri super proaspete, preparate chiar de voi.

Să vă dau și câteva detalii despre specificații în caz că vă faceți griji în privința volumului sau greutății unui astfel de aparat. Un exemplu care-mi vine în spijin, este cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom în vreo cinci nuanțe, care pot satisface chiar și gusturile celui mai pretențios cumpărător. Cum e acesta, într-o nuanță de rose gold, care mi-a picat cu tronc, s-ar asorta perfect oricărei bucătării moderne. Dimensiunile acestui Hurom HZ Alpha sunt de numai 218 x 160 x 405 mm și o greutate de 6,01 KG.  Cele 6 kilograme nu-s chiar de colo, dar mă încumet să le înghesui într-un troler!

 

hurom Stil de viată sănătos

Storcător Hurom, rose gold

 

Profitați de oferte tot timpul

Costurile, pentru ca până la urmă toate se rezumă la un preț, vor fi în funcție de capacitatea noastră de cât de buni vânători de oferte ne considerăm. Dacă urmărim promoțiile Hurom, este imposibil să nu găsim ceva pe măsura bugetului nostru.  La urma, urmei o investiție într-un asemenea produs este una care nu ne va aduce decât beneficii la final.  Un stil de viață sănătos, cu sacrificii se tine, iar acea sumă de bani oricum o cheltuim pe altceva inutil.

 

Sunt atât de multe de spus despre acest subiect, iar într-un final decizia ne privește pe fiecare în parte cum procedăm și ce decidem să facem pentru a duce o viață mai bună, cât investim în ea și ce beneficii îi aducem. Eu n-am făcut altceva decât să vă destăinul perspectiva mea de om care ține la sănătatea lui, chiar și atunci când e plecată de acasă. În vacanțe.

 

 


Acest articol face parte din seria SuperBlog 2017, fiind a doua provocare marca Hurom.

S-ar putea să te intereseze și:  Bine ai revenit SuperBlog!

 

One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: