Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • CUBA
  • /
  • Super- ofertă zboruri spre Cuba! 313 € dus-întors!!!
Cuba

Super- ofertă zboruri spre Cuba! 313 € dus-întors!!!

Nici bine n-am început să lucrez la un articol în care abordez subiectul bugetului necesar pentru o vacanță în Cuba, că iată am început să găsesc tot felul de oferte. Nu intenționez să mă întorc prea curând aici, nu de alta, dar am atât de multe alte locuri de văzut, iar Cuba nu-i o destinație chiar accesibilă bugetului meu … Dar nu despre cât m-a costat pe mine Cuba vreau să vă atrag atenția acum, ci despre o super ofertă la biletele de avion pe care am văzut-o și nu m-am putut abține să nu v-o fac și vouă cunoscută.

Știu că sunteți mulți cei care visați să ajungeți în Cuba și vă înțeleg perfect, pentru că de mulți ani îmi doream să ajung aici.

 

Așa că vreau să vă dau o super veste:

Milano (MXP) – Havana (HAV) – dus-întors: 313 EURO

 

Alte perioade disponibile:

18-25 Septembrie  – 321 EURO

25 Sept – 02 Oct – 312 EURO

02 – 09 Octombrie – 312 EURO

27 Sept – 09 Oct – 313 EURO

11 – 18 Octombrie – 321 EURO

18 – 25 Octombrie – 349 EURO

 

Havana - ofertă

Important!!!

Vă rog să rețineți că tarifele afișate erau valabile la momentul publicării acestui articol și cum prea bine stiți, ele pot fluctua de la un moment la altul.  Vă recomand să verificați atent, iar dacă oferta este ceea ce vă trebuie, profitați pe loc! 

Am simulat mai multe perioade în septembrie-octombrie 2018 și așa cum vedeți mai sus, plecările sunt cam la un interval de o săptămână între ele, așa că puteți opta pentru o vacanță de o săptămână sau două. Sincer, eu vă recomand să optați pentru două. Măcar să înțelegeți ceva, să merite zborul…

 

Operatorul zborurilor este compania italiană Meridiana Fly

N-am zburat cu ei până acum, dar din ce am tot citit e ok pentru o companie low-cost.

Da, bagajul de cală nu este inclus în preț, pe acesta îl puteți lua separat, contra-cost sau mergeți doar cu cel de mână. Iar pentru o săptămână, chiar și două poate fi de ajuns un bagaj de 8 kg. Sincer îi admir din tot sufletul pe cei care călătoresc așa light, cu un rucsac în spate. Îmi doresc să apelez și eu la modalitatea aceasta.

Nu vă faceți griji în privința produselor de igienă și cosmetice! Și-n Cuba au început să apară prin magazine produse de tot felul, nu mai este ca în urmă cu 10-15 ani. Am cărat eu cu mine tot felul de chestii pe care am fost nevoită să le las acolo.

Ce-mi place mie tare mult la ofertele acestea, în afară de preț bineînțeles, este orarul de zbor: pleci din Milano la o oră rezonabilă, 12:55 și ajungi în Havana seara la 17:55. Numai bine, te cazezi și ieși puțin prin oraș, pentru cină, un cocktail, trabuc… și la somn. Apucând să dormi de la început o noapte întreagă, nici nu vei simți diferența de fus orar, iar a doua zi vei fi perfect de luat orașul la pas. La fel e și la întoarcere, plecarea din Havana e seara la 19:25 așa că vei avea și ziua asta pentru hoinărit, eventual ultimile cumpărături, suveniruri pentru cei de acasă. Iar în Milano se ajunge a doua zi la prânz la 11:15.

Mai bine de atât nici că s-ar putea!

 

Și încă un mare avantaj, e faptul că zborul e direct!

V-am povestit cât chin a trebuit să îndur cu plecarea mea: București – Roma (escală de 9 ore) – Istanbul (escală de 2 ore) – Havana (ajuns la 8 dimineața)….OMG, cum am rezistat???

 

Nu vă cramponati că plecarea e din Milano, până acolo ajungeți ușor și ieftin! Din București, dar și din celelalte orașe, avem o mulțime de curse aeriene spre aeroporturile milaneze. Sigur veți găsi ceva convenabil, dar mare atenție să vă încadrați în timp. Eventual, puteți profita de ocazie, zburați cu o zi-două mai devreme spre Italia și vă alegeți cu un mini-sejur în Milano.

 

Prețurile sunt super, super bune, cu mult mai bune decât am prins eu anul trecut. Dar chiar și așa, cei aproape 500 Euro pe care i-am dat pe biletele de avion cu Turkish Airlines, a fost o ofertă bună. Așa că dacă vă doriți să ajungeți în Cuba, acesta-i momentul vostru.

 


Între timp, eu lucrez în continuare la calcule, să văd cum reușesc sămi dau seama cât m-a costat pe mine escapada cubaneză.

Spor la vânat de oferte și … cumpărături! ♥

 

Citește și: Cuba – Primele impresii

 

 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: