Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.

Superblog 2016 – first time

Fiind  incepatoare in ale blogging-ului, caut peste tot, ma informez, ma abonez la tot felul de alte bloguri si uite asa am aflat de competitia Superblog de pe blogul Extravita al Mirelei Surghie. Este cea mai longeviva si antrenanta competitie din blogosfera romaneasca, aflandu-se la cea de-a 13-a editie. Pentru mine sper sa fie cu noroc acest “13” !!!! M-am inscris, voi participa si voi castiga cu siguranta!

Inscrierile se fac in perioada 01 – 30 septembrie 2016, iar perioada de desfasurare a competitiei este de doua luni, de la 01 octombrie pana la 30  noiembrie 2016.

Superblog se desfasoara in felul urmator: sponsorii propun temele, iar bloggerii participanti scriu  ulterior pe propriile lor bloguri  articole creative pe care le inregistreaza in platforma de jurizare; apoi, tot acolo, juriul desemnat de fiecare sponsor jurizeaza articolele, astfel stabilindu-se castigatorii premiilor alocate la probele respective. In plus, la finalul competitiei, cei care  participa la toate probele pot caștiga, in functie de locul ocupat in clasament, premii suplimentare in bani, produse sau vouchere. Aici toata lumea castiga: noi prieteni, audienta, experienta si multe cunostinte despre online și blogging.

Poate participa oricine are minimum 14 ani, detine un blog in limba romana, iar incrierile se fac completand un formular de inregistrare de pe site-ul http://super-blog.eu.

Asadar, daca aveti timpul si inspiratia neceasara,sunteti invitati in arena creativitatii.

Succes tuturor!

4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: