fbpx

Newsletter

Vrei să primești noutăți și să fii la curent cu activitatea mea? Pentru a te abona, completează câmpul de mai jos cu adresa ta de email!

 • Home
 • /
 • DIVERSE
 • /
 • Wizz Air introduce bagajul de cală de 10 kg și modifică politica bagajelor
wizz air

Wizz Air introduce bagajul de cală de 10 kg și modifică politica bagajelor

1 noiembrie pare a fi ziua schimbărilor în rândul companiilor aeriene low cost. La sfârșitul lunii august, Ryanair a anunțat că din 1 noimbrie nu va mai permite îmbarcarea cu două bagaje de mână gratuite, decât celor care își achiziționează îmbarcare prioritară. Astăzi, 10 octombrie 2018, atât pe site-ul wizzair.com, cât și pe pagina oficială de Facebook, conducerea Wizz Air a postat un nou comunicat prin care ne anunță că la fel se va proceda și pe zborurile operate de aceștia. În plus, Wizz Air introduce bagajul de cală de 10 kg.

Până la bagajul de cală de 10 kg, nimic nou. Celelalte modificări erau cunoscute deja, ba chiar postasem și eu pe blog despre modificarea politicii de bagaje de mână la Wizz Air.

 

 

 

Așa cum se poate vedea și în video-ul de mai sus, Wizz Air a încercat să explice destul de clar, să înțeleagă tot omul.

De la 1 noiembrie, Wizz Air implementează  un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de până la 10 kg.

Cele existente deja de 20 kg, respectiv 32 kg vor fi acceptate în continuare.

Bagajele de cală de 10 kg pot fi achiziționate pentru toate călătoriile din inclusiv 1 noiembrie 2018, atenție!!!! ținându-se cont de politica de bagaje de mână din 10 octombrie 2018. Adică cea, conform căreia, doar cei cu îmbarcare prioritară vor fi acceptați în cabină cu două bagaje de mână.

 

 

Cei care vor călători începând cu 1 noiembrie 2018, inclusiv, dar și-au achiziționat biletele înainte de 10 octombrie, fără Wizz Priority, li se va adăuga automat la rezervare, un bagaj de cală de 10 kg în mod gratuit.  Desigur, vor exista atât mulțumiți, care vor profita de această schimbare și vor putea lua cu ei produse care de altfel n-ar fi putut să le care cu ei în cabină. Asta, fără a plati ceva în plus și vor avea bagaj la cală. Clar, vor fi și persoane nemulțumite de aceată măsură. Cei care obișnuiesc să călătorească doar cu bagaj de mână, pentru a evita cozile de la ghișeele drop-off nu le va conveni noua schimbare. Și nici să aștepte la benzile de sosire ale bagajelor din aeroporturile de sosire. Oricum ar fi, mereu vor fi favorizați și nefavorizați.

 

Pretul unui bagaj de cală de până în 10 kg este 48 lei

 

Wizz Air politica de bagaje

 

Pasagerii care și-au achiziționat deja bagaje de cală de 20 kg sau 32 kg, la rezervare li se va adăuga noua opțiune Wizz Priority. Pe înțelesul tuturor, vei avea un bonus: îmbarcare prioritară și două bagaje de mână  acceptate la bord în mod gratuit.

 

Dimensiunile bagajelor de mână rămân aceleași. Cei fără îmbarcare prioritară vor putea aduce cu ei un singur bagaj de mână cu dimensiuni: 40 × 30 × 20 cm. Clienții care își adaugă la rezervare și îmbarcare prioritară, vor putea aduce încă un bagaj de mână cu dimensiuni: 55 × 40 × 23 cm).

Informația completă postată pe site-ul wizzair.com o aveti aici.

wizz air

 

Călătorii frumoase să aveți!

 

bagaje Wizz Air

 

2 Comments

 • Simona

  18 noiembrie 2018 at 22:39

  Am nevoie va rog ,sa stiu dimensiunea bagajului de cala de 10 kg adaugat automat in mod gratuit,nu gasesc aceasta infornatie nicie oe site wizz air si ma tem sa nu am probleme

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: