Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DESTINAȚII
  • /
  • Zboruri directe București-Torino cu Tarom, din 30 noiembrie

Zboruri directe București-Torino cu Tarom, din 30 noiembrie

Taromul încearcă să ne surprindă și în moduri mai plăcute, nu doar să ne dezamăgească așa cum ar spune cârcotașii. Iată că sezonul de iarnă vine cu zboruri directe București – Torino cu Tarom. Zborurile vor fi operate începând cu 30 noiembrie a.c. și vor avea o frecvență săptămânală: sâmbăta. Prețul biletelor dus-întors cu un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală inclus de 30 kg, check-in și catering la bord gratuite, începe de la 138€.

 

 

Zboruri directe București-Torino cu Tarom, începând cu 138€ dus-întors

 

Am făcut mai multe simulări și am găsit:

30 nov. – 07 dec. București – Torino: 138€  dus-întors

07 – 14 dec. București – Torino: 138€ dus-întors

14 – 21 dec.  București -Torino: 212 € dus-întors

11 – 18 ian. 2020 București – Torino: 138 € dus-întors

08 – 15 feb.2020 București – Torino: 138€ dus-întors

 

Zborurile directe București-Torino cu Tarom, cu frecvența săptămânală, sâmbăta, vor fi operate până în 28 februarie 2020 inclusiv. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după această dată.

*tarifele au fost verificate și erau valabile la momentul publicării acestui articol. Așa cum știți, acestea sunt supuse unor reguli și condiții. Tarifele și disponibilitatea pot fi verificate direct pe site-ul Tarom.ro.

*în prețul biletului sunt incluse toate taxele, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de până în 30 kg, check-in și catering gratuite.

Este bine că sunt 30 kg de bagaj la cală, poate mergeți la sky, numai bine că puteți căra mai mult.

 

 

București-Torino cu Tarom

București-Torino cu Tarom

 

Nu am ajuns până acum la Torino, dar o voi face curând. V-am povestit aici că în perioada 08-17 nov. a.c. la Torino se va desfășura Festivalul CioccolaTo. Sunt nerăbdătoare să ajung și să văd cum e. Bineînțeles, după ce mă întorc, o să vă povestesc și vouă.

 

Cazările mi le rezerv de obicei pe acest site. La fel și acum, am găsit un apartament super fain, chiar în centru. Iar prețul e waw, în jur de 40€/noapte. Voi reveni cu o review după ce mă întorc!

 

Pentru a fi la curent cu noutățile, nu uitați să dați un follow pe Instagram! O să încerc să postez cât de mult posibil!

 

Pe curând!

 

 

13 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: