Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • OFERTE
  • /
  • Zboruri spre Arabia Saudită de la 244€ dus-întors
Zboruri spre Arabia Saudită de la 244€ - Aegean

Zboruri spre Arabia Saudită de la 244€ dus-întors

Nici nu s-a răspândit bine vestea cum că Arabia Saudită introduce vizele turistice electronice pentru cetățenii a 49 de țări, printre care și România, că iată au și apărut câteva oferte bune la zboruri spre Arabia Saudită de la 244€ dus-întors. Zborurile sunt operate de Aegean Air, cu escală în Atena, dar am văzut și o combinație între Pegasus Airlines și Aegean Air, cu escală în Istanbul (SAW).

 

Până de curând saudiții nu acordau de fel vize turistice cetățenilor străini. Astfel dacă nu erai musulman ca să te duci la Mecca ori la Medina, ori dacă nu te duceai cu afaceri, Arabia Saudită era pentru tine teritoriu interzis. Din 27 septembrie a.c. lucrurile par a se simplificat, saudiții dau vize turistice electronice, cu multiple intrări, ce au o valabilitate de un an de zile.

 

⇒⇒⇒ Articolul complet despre vizele turistice pentru Arabia Saudită îl găsești aici ⇐⇐⇐

 

 

După ce lansasem articolul cu privire la vize, am fost plăcut surprinsă să observ că sunt chiar multe persoane de a vizita această țară. Și cum frunzărind internetul zilele astea după niște bilete pentru o destinație pe care-o vânez de ceva timp, am dat peste ofertele astea. Zic să nu țin informația doar pentru mine, poate folosește cuiva.

Iată așadar:

Zboruri spre Arabia Saudită de la 244€ dus-întors cu Aegean Air

 

București – Jeddah 21 – 29 noeimbrie 2019: 255€ dus întors cu Aegean

Preț bun, escale nu prea lungi, vreme superbă la destinație.

Zboruri spre Arabia Saudită de la 244€

 

București – Jeddah: 06 – 17 februarie 2020 – 244€ dus-întors cu Aegean

La dus are o escală mai lungă în Atena(15 ore). Dar e o ocazie bună de a trage o fugă prin oraș, de băut și de mâncat ceva gustos, eventual admirat Acropole

 

Zboruri spre Arabia Saudită de la 244€

 

Sau poate preferi la dus un zbor cu Pegasus, cu o escală mai bună prin Istanbul(SAW): 265 € dus-întors

  • de ținut cont că la Pegasus bagajul de cală nu este inclus în prețul biletului. Acesta se achită separat.

 

 

București – Jeddah: 12-20 Martie 2020 – 244€ dus-întors

 

*Tarifele au fost verificate pe site-ul skyscanner.ro la momentul publicării acestora. Acestea pot fluctua de la o zi la alta, chiar de la o oră la alta. Așadar nu vă pot garanta disponibilitatea lor. Verificați mai multe perioade, selectați luna întreagă și vedeți care sunt datele care vă convin!

 

Vremea prin Arabia Saudită este numai bună de vizitat, așa că mă vreo câteva zile fără zăpadă și ger v-ar prinde bine. Prin Jeddah în lunile noiembrie-decembrie temperaturile sunt peste 30 grade, iar ianuarie-februarie nu scad prea mult sub 30. Iată vreme bună și de culturalizat, dar și leneveală pe la malurile Mării Roșii. Nici pe la Riyad vremea nu e prea departe, ceva mai răcoare totuși, 20-22 grade. Dar tot e bine!

 

Cazările puteți să vi le rezervați singuri pe site-ul acesta. Ori, pentru a scăpa de griji organizatorice, apelați cu toată încrederea la o agentie de turism!

 

Spor la vânat de oferte! 🙂

Nu uitați să distribuiți articolul și prietenilor voștri de pe Facebook! Poate sunt persoane interesate.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: