Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DESTINAȚII
  • /
  • Tarom reia cursele București-Cairo din 03 aprilie a.c.
cele mai auzite replici

Tarom reia cursele București-Cairo din 03 aprilie a.c.

De când așteptam vestea asta! Zvonuri existau de multă vreme, ba chiar și în revistele de la bordul avioanelor Tarom se anunțase decizia. Numai că în mod oficial nu se anunțase absolut nimic și nici în sistemul de rezervări nu apărea. Iată așadar o veste bună pentru cei care-și doresc să (re)vadă Egiptul: Tarom reia cursele București – Cairo începând cu 03 aprilie 2019.

Tarom a operat pe ruta asta mulți ani, pânâ prin 2013, când în urma loviturii de stat și conflictelor de tot felul din Egipt, s-a decis suspendarea. Suspendare, care iată a ținut mai mult de cinci ani.

 

Din 03 Aprilie 2019 vom putea zbura la Cairo, cu Tarom, fără escală

Personal, mă bucur tare mult pentru decizia celor de la Tarom. Merg destul de des în Egipt, iar una dintre nemulțumirile mele cu privire la această destinație, era faptul că n-aveam nici un zbor direct care să ne lege de această țară fascinantă. Bineînțeles, exceptând charterele, dar astea-s din altă poveste.  Nu mai e nici un secret că iubesc Egiptul, am fost de nouă ori și curând voi ajunge din nou. Mi-e puțin ciudă că n-am mai așteptat puțin. Iar prețurile sunt așa de bune…

Sper ca în ciuda orarului de zbor destul de ciudat, să nu se ducă lipsa de pasageri și să fie operată cât mai mult. Că la cum zboară avioanele Tarom…mai mult goale, decât pline nu m-aș mira ca după vreo 2-3 luni să aflăm că s-a terminat cu ea. Mai ales că va avea și un concurent aprig. Din septembrie, Turkish Airlines a anunțat că va zbura din București direct spre Luxor.

 

Ruta Tarom București -Cairova fi operată de două ori pe săptămână, miercurea și duminica, după următorul orar de zbor:

 

București – Cairo: 00:30 – 02:15

Cairo – București: 03:00 – 06:50

Daaa, programul e cam ciudat, poate s-o mai modifica ceva între timp. E aiurea să ajungi în Cairo la 2 noaptea, care deh nu-i chiar cel mai prietenos oraș, să cauti un taxi, să găsești hotelul, sau să pleci mai departe, prin alt oraș.

 

Se reiau cursele Bucuresti-Cairo

Se reiau cursele Bucuresti-Cairo

 

Prețurile încep de la 193€ dus-întors, cu toate taxele incluse, catering la bord, bagaj de mână și bagaj de cală.

Ultimile dați când am fost în Egipt, am zburat cu Turkish Airlines, cu escală prin Istanbul. Vă anunțam ieri că sunt niște prețuri bune la Turkish, spre Cairo:354€. Data viitoare, o să zbor în premieră, cu Pegasus Airlines, low-costul turcilor, la fel cu escală în Istanbul, pe aeroportul din partea asiatică (Sabiha Gokcen).

La Tarom, într-adevăr sunt niște preturi bune, am cautat și alte perioade, tarifele par a fi aceleași: 193 € dus-întors. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Tarom.

 

Dacă visați de multa vreme să zburați spre Egipt, acum e momentul perfect să vă cumpărați biletele de avion. Cu restul organizării, vedeti voi pe parcurs. Puteți să răsfoiți și articolele mele despre Egipt. Poate vă gasiți inspirație prin ele:

Articolele despre Egipt le găsiți aici pe toate!

 

Nu uitați să distribuiți articolul și prietenilor voștri de pe Facebook. Sigur sunt printre ei doritori să vadă piramidele, ori Valea Regilor, ori să petreacă Paștele pe malul Mării Roșii. Posibilități sunt multe. Totodată, vă invit să dați și un follow pe Instagram, unde voi posta mereu fotografii din călătoriile mele!

 

Spor la cumpărături și prețuri cât mai bune să obțineți!

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1