Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Am găsit alternativă la monotonia petrecerilor din decembrie
PartySnap

Am găsit alternativă la monotonia petrecerilor din decembrie

Mai este puțin timp, o lună doar până când începe lungul șir al sărbătorilor din decembrie, care se țin lanț și parcă nu se mai termină. Nu, nu mă plâng! Dar de vreo zece ani încoace, totuși….mi-aș dori să schimb ceva. Am trei sărbătoriți la un interval de doar 2 zile între ele: iubitul meu Răzvan pe 13 decembrie, șeful meu Traian pe 15 și fiica cea mică a acestuia, drăgălașa de Anica pe 10, tot decembrie. Nu mai pun la socoteală că înainte de toate astea va fi Sfântu Nicolae, care bineînțeles reprezintă un alt motiv de sărbătoare. Nu ne revenim bine după acest “lanț al slăbiciunilor” ca începe un altul: Craciunul, Revelionul, Sf.Vasile ș.a.m.d. Clar va fi o lună plină de evenimente!

Nici un moment neimortalizat(???)!

Îmi place să imortalizez orice moment, de-a lungul anilor am adunat peste 100 GB de fotografii și filmulețe de la diverse ocazii. Le-am depozitat pe tot felul de dvd-uri care uneori s-au zgâriat, iar unele dintre ele le-am pierdut definitiv. Mi-am cumpărat memory stick-uri pe care am dat bani consistenți. Și cu toate astea ma întreb când mă voi uita la ele? Cine le va căuta? Gândindu-mă acum, parcă aș crede că e o pierdere de timp și de bani realizarea și păstrarea atâtor fotografii. Nu era mai la îndemână oare un album foto propriu-zis, cu poze scoase pe hârtie, pe care le arătam musafirilor când veneau în vizită sau atunci când mi se facea dor, dădeam fuga la el? Ehehe….nici chiar așa!

Gândindu-mă zilele trecute cum să schimb ceva in această monotonie a petrecerilor din decembrie, iată că apare proba cu numarul 13 (cu noroc 🙂 ) din competiția SuperBlog 2016. Văd ca și titlu “PartySnap – o nouă dimensiune a divertismentului” și mă gândesc ce vrea să însemne treaba asta…?! Încep să lecturez introducerea, cererea probei și toate alea și-mi dau seama că nu înțeleg nimic. O iau de la capăt, am intrat pe link-urile care ni se dau ca și surse de informare recomandate și iată că începe să-mi sclipească ceva în cap. Mi-aduc aminte ca peste o luna începe din nou șirul party-urilor, așa ca iată o eventuală alternativă la sutele, chiar miile de fotografii care sunt pe cale să se realizeze și după…. bătaia de cap unde și cum le păstrez.

 

Orice schimbare e binevenită

Mi-aș dori cu adevarat, acum mai mult ca oricând ca evenimentele ce urmează să fie unele aparte, în care atmosfera creată să  surprindă și să rămână în memoria celor prezenți cu ajutorul unor fotografii altfel, remarcabile.

Dar hai să vă prezint și vouă ce înseamnă treaba asta, pentru că nu e o cabină foto. Dar mai ales cum mă poate ajuta PartySnap să asigur distracția perfectă pentru invitații la petrecerea sărbătoritilor mei! Va fi una singură, o varianta de 3 în 1.  Și pentru că nu de puține ori am dorit ca cele trei aniversări să le grupăm într-una singură. Iată un moment perfect pentru asta și un cadru nemaipomenit.

 

 

Ce reprezintă PartySnap?

PartySnap reprezintă o activitate de divertisment pe baza fotografiilor realizate în locurile de desfășurare ale evenimentelor, în cazul meu aici la pensiune. PartySnap-ul este instalat la locul evenimentului, aparatul este însoțit în permanență de un operator, dar clientii sunt cei care pot folosi direct caracteristicile acestuia, manevrarea fiind simplă asemănătoare cu a telefoanelor mobile cu ecrane tactile. Se folosește un display alb de dimensiuni mari, cu touch screen, conectat la un aparat foto și o imprimantă performantă, pe un suport specific. Mai exact PartySnap face o fotografie de calitate foarte bună, tip selfie, în care pot încapea cu ușurință și 40 de persoane. Ulterior o plasează în secțiunea de Desen pentru modificări hazlii.

După realizarea fotografiilor, se pot adăuga pe loc maști, haine, portrete, animăluțe haioase, se poate scrie/desena direct pe ecran. Se pot adăuga obiecte personalizate după tipul de eveniment. Sau se poate realiza un anumit fundal creat cu tematica evenimentului. O caracteristică deosebită este folosirea „fundalului verde”, care permite fotografierea participanților la eveniment și plasarea lor imediat în oricare dintre cele 6 peisaje (imagini) presetate evenimentului.

Pot alege așadar imagini  din diferite țări si locuri vizitate de acestia. Vor  avea parte de-o surpriză memorabilă. Totodată vom rememora câteva amintiri plăcute din vacanțele lor. Și ale mele, pentru că multe le-am petrecut împreună. Iată ca pot împușca mai mulți iepuri dintr-o singură lovitură. Vreau să selectez câteva fotografii reprezentative pentru fiecare dintre cei trei sărbătoriți pe care să le folosesc ca peisaje presetate evenimentului.

 

 

Nimic nu-i atât pe ușor precum pare 🙂 

Voi avea ceva de muncă cu selectarea fotografiilor pe care urmează să le folosesc ca fundal, pentru că aniversații evenimentului nu prea au stat locului. Fiecare dintre ai au la activ concedii și sejururi serioase în tot felul de locuri exotice. Atât invitații cât și sărbătoriții se vor delecta cu momente unice. Chiar și Anica cea mică, care va împlini frumoasa vârstă de doar 4 anișori s-a plimbat ceva la viața ei. Dar e minunat, sunt mai mult decât nerabdătoare, de abia aștept să pun planul în practică.

 

 

Fotografiile astfel realizate se pot trimite prin e-mail, publica pe Facebook sau imprima pe loc, ca fotografii obișnuite sau fotografii magnetice; printarea lor păstreazăun loc sigur între amintirile valoroase ale fiecăruia.

Un aspect care mi-a atras atenția în mod particular este acela că echipa PartySnap – SC Magicland SRL își au sediul în Tulcea. Asta-mi convine foarte tare pentru ca fiind aproape de mine, pot merge direct la ei și să stabilim împreună detaliile. Ce bine că nu sunt nevoită să organizez de la distanță un astfel de eveniment. Am emoții! Chiar dacă nu au o experiență prea lungă pe piata din România (activează pe piața de profil de la noi din anul 2015), își fac treaba ca la carte. Iar din ce-am văzut au recenzii bune, iar clienții au fost mulțumiți. Cu siguranta îsi vor adăuga la portofoliu un numar semnificativ de clieți satisfăcuți.

 

Schimbări, alternative, noutăți….Evoluție!

 

La ce folos sute, mii de poze care într-ul final vor rămâne uitate tuturor, când se poate și altfel? Sunt încântată de această nou descoperire, cu siguranță toată lumea va fi fascinată iar sărbătoriții vor primi acest cadou mai încântați ca orice altceva.

Vreti să organizați o petrecere pentru angajații companiei voastre de Crăciun sau aveți în plan sa organizați un team building? Evenimente sportive, petreceri private, serbări. baluri, prezentări de moda? Fotodivertismentul e solutia! Cum timpurile noi cer obiceiuri noi, uite că nu există o cale mai bună de a surprinde amintirea acelor momente, de a-i provoca pe invitați la distracție, decât cu PartySnap. Conceptul este unul nou, cool și interesant la noi în România. Iar invitații pot pleca acasă cu fotografia lor imprimată ca și suvenir de la petrecerea organizată de voi. Iar cum veștile inedite și spectaculoase circulă ca vântul, se va auzi foarte repede despre evenimentul vostru și tot mai mulți vor dori s-o adopte ca și idee. De ce să nu fiți voi aceia de unde pleacă ideile bune?

 

Articol scris special pentru proba nr. 13 din competiția SuperBlog 2016!

Update!

Articolul a fost ales cel câștigător, un motiv de mare bucurie pentru mine. Din păcate n-am putut să mă sincronizez cu sărbătoriții și n-am reușit să duc planul spre împlinire. Dar ideea a fost apreciată de toată lumea. Am optat pentru contravaloarea premiului în bani. Banii câștigați, i-am investit ulterior în achiziția biletelor de avion spre Milano.

 

 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1