Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • OFERTE
  • /
  • Ofertă de toamnă: zboruri Tarom de la 119€ dus-întors
zboruri Tarom de la 119€ dus-întors

Ofertă de toamnă: zboruri Tarom de la 119€ dus-întors

Toamna este pentru mine anotimpul cel mai favorabil în ceea ce privește călătoriile și planificarea acestora. Și iată că Tarom pare a-mi citi gândurile. Cum am deschis ochii dimineată, privirea mi-a picat pe următoarea promoție: zboruri Tarom de la 119€ dus-întors.

 

Ofertă de toamnă: zboruri Tarom de la 119€ dus-întors

 

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Tarom, în perioada 15-20 octombrie a.c. pentru călătorii efectuate în perioada 01 noiembrie – 14 decembrie 2019 și/sau 11 ianuarie – 31 martie 2020 (data ultimului retur).

 


!!! Update 29.10.2019

Oferta de toamnă continuă la Tarom! Poți achiziționa bilete de avion la prețuri promoționale și în perioada 29 octombrie – 03 noiembrie 2019 inclusiv, pentru călătorii efectuate în perioadele: 18 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi/sau 11 ianuarie – 31 martie 2020 data ultimului retur. 

Ceilalți termeni și condițiile rămân neschimbate!

⇒ Oferta completă pe www.tarom.ro ⇐

Spor la vânat de oferte bune și călătorii frumoase!

 


 

 

Zboruri Tarom de la 119€ dus-întors pentru călătorii între: Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv

Zboruri Tarom de la 139€ dus-întors pentru călătorii între: Bucureşti – Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan, Salonic

Zboruri Tarom de la 159€ dus-întors pentru călătorii între: Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid, Londra

 

Oferta este valabilă pentru zboruri dus-întors, în limita locurilor disponibile. La Tarom, în prețul biletelor sunt incluse toate taxele, bagaj de mână de 10kg, bagaj de cală de 23 kg, check-in online sau în aeroport și catering la bord (mâncare și bături).

 

Oferta este supusă bineînțeles unor termeni și condiții:

 

Perioda de vânzare a biletelor: 15 – 20 octombrie a.c.

-Perioada de călătorie: 01 noiembrie – 14 decembrie 2019 și/sau 11 ianuarie – 31 martie 2020 (data ultimului retur).

Perioda minimă de ședere la destinație trebuie să fie de minimum 2 zile, sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de ședere la destinație să fie de 14 zile.

Găsiți aici, pe site-ul Tarom oferta completă cu toate condițiile acesteia.

 

 

Nu uitați de zborurile directe București-Cairo, care au fost reluate în primăvara acestui an. Important de știut că începând cu 06 decembrie a.c. frecvența zborurile spre/dinspre Cairo va fi de 3 săptămânale: miercuri, vineri și duminică.

Am făcut și o simulare pe site-ul Tarom, oferta se confirmă:

zboruri Tarom de la 119€ dus-întors

zboruri Tarom de la 119€ dus-întors

 

 

zboruri Tarom de la 119€ dus-întors

 

Pentru inspirație, găsiți aici adunate toate articolele mele despre Egipt. Și nu numai, răsfoiți puțin paginile blogului!

Iar dacă aveți nevoie de informații suplimentare pentru planificarea unei escapade faraonice, pe cont propriu, nu ezitați să-mi lăsați întrebările, mai jos în comentarii.

Cazările vi le puteți rezerva singuri pe acest site. Ori pentru a scăpa de grija organizărilor și rezervărilor, apelați la o agenție de turism.

Pentru cei mai curajoși dintre voi, care vreți să experimentați un Egipt altfel, printre localnici, nu ezitați să vă cazați la particulari. Am încercat varianta aceasta și de fiecare dată am avut experiențe pozitive. Iar din partea mea, aveți un voucher cadou de 34€ pentru prima voastră rezervare pe Airbnb. Codul îl găsiți aici.

 

Nu țineți informația doar pentru voi! Distribuiți articolul și prietenilor voștri de pe Facebook!

 

 

 

 

14 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: