Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • CUBA
  • /
  • Super ofertă Cuba. Zbor Viena – Havana – Viena: 366€
Cuba

Super ofertă Cuba. Zbor Viena – Havana – Viena: 366€

Cuba este una dintre cele mai râvnite destinații în această perioadă. Iar acum, mai mult decât în oricare altă perioadă a anului, ne apucă așa un dor de mare, soare, plajă…. Exact asta pățesc eu acum iarna. Și ce pot face altceva, decât să caut variante de a scăpa de iarnă? Așa am dat peste un preț foooaarteee bun la biletele de avion spre Cuba și m-am gândit să nu țin informația doar pentru mine. Știu că sunteți mulți care vă doriți să ajungeți în patria romului și a trabucurilor autentice 🙂

 

Super ofertă Cuba. Viena – Havana – Viena: 366€

 

Perioada: 20-28 mai 2019

 

 

Precum vedeți în print-screen-ul de mai sus, oferta e cu plecare din Viena. La dus e o escală de 6 ore în Canada, la Toronto. La întoarcere vor fi două escale: una în Toronto de vreo 7 ore, alta în Londra de ceva puțin peste 2 ore. N-am zburat niciodată până acum cu Air Canada, dar am auzit numai de bine. Pot părea cam obositoare zborurile, dar din experiență, vă spun că se poate și mai rău. Și n-am pățit nimic, cu toate că abia am reușit să ațipesc câteva momente.

Partea bună e că se zboară cu Air Canada, iar în prețul biletului sunt incluse atât bagajul de cală, cele de mână, cât și caterigul la bord.

 

La Air Canada poți lua cu tine un bagaj de cală  de 23 kg și încă două bagaje de mână. Aveți așadar suficient spațiu să aduceți trabucuri, rom, diverse suvenire din Cuba. Nu vă gândiți la prea multe lucruri de cumpărat de acolo. Magazinele sunt cam goale…

 

Super ofertă Cuba. Bagaje cală permise la Air Canada

Bagaje cală permise la Air Canada

 

Super ofertă Cuba. Dimensiuni bagaje mână Air Canada

Dimensiuni bagaje mână Air Canada

 

Alte perioade disponibile:

02 -12 mai 2019 = 424€

22 – 31 mai 2019 = 429€

24 mai – 05 iunie 2019 = 362€

 

Mai căutați și voi alte date, vedeți cum vă convine mai mult. Am văzut și niște prețuri bunicele, cu plecare undeva pe la sfârșit de aprilie și întoarce după 1 mai. Asta în caz că vreți să petreceți Paștele și 1 Mai departe de casă.

 

Vă recomand să aruncați câte un ochi și pe experiențele mele. Eu am fost tot pe cont propriu, în februarie 2018 și am petrecut 2 săptămâni. Cuba e fabuloasă si vă recomand să ajungeți măcar odată-n viață! Pentru alte variante și oferte, încercați și voi AICI.

 

Nu uita să dai un share articolului, să afle și prietenii tăi de ofertă! E un preț foarte, foarte bun! Iar până la Viena se ajunge ușor. Dacă stai prin vestul țării, poți ajunge cu mașina. Dacă ești prin capătul ăsta de lume, așa cum îmi place mie să numesc estul, sud-estul României, poți zbura din București la Viena cu Laudamotion.  Am făcut câteva simulări, sunt niște prețuri bune spre Viena (50-60€ fără bagaj de cală).

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile și postările mele, te îndemn să te abonezi la newsletter, în partea dreaptă a paginii. În felul acesta, vei primi câte un email de fiecare dată când public vreun articol. Te invit să ne cunoaștem și pe Facebook și Instagram!

 

Călătorii fabuloase să aveti și sărbători binecuvântate! 


Important! Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, acestea însă pot fluctua. Grăbește-te dacă vrei să profiți de preț, nu te va aștepta pe tine 🙂

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: