Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Aeroportul Internațional Ataturk s-a închis, iar toate cursele au fost transferate pe noul aeroport
New Airport Istanbul

Aeroportul Internațional Ataturk s-a închis, iar toate cursele au fost transferate pe noul aeroport

Începând cu 7 aprilie a.c. toate cursele aeriene de pe Aeroportul Internațional Ataturk au fost transferate pe noul aeroport din Istanbul, care a preluat codul celui vechi – IST. Am așteptat de ceva timp vestea asta și tot speram că întregul proces de mutare va fi gata până când urma să zbor și eu aici/de aici.

 

Aeroportul Internațional Ataturk s-a închis, iar toate cursele au fost transferate pe noul aeroport

 

Joi voi avea zborul de întoarcere, din Istanbul, așa că iată, mutarea s-a produs exact la fix. Revin așadar după o lună de stat în Egipt și voi zbura cu un avion Tarom de pe acest aeroport nou-nouț. Tarom a anunțat deja pe pagina oficială de Facebook această schimbare, precum și faptul că orarul de zbor nu va fi afectat în nici un fel.

De abia aștept să văd cum arată. Am văzut câteva imagini și impresia e una waw! Investiția (11 miliarde de dolari) în acest mega-proiect se vrea a fi una uriașă, pentru că așteptările sunt ca acesta să fie cel mai mare aeroport din lume. Va mai trece ceva timp până când va ajunge la capacitate maximă. Ultima, din cele patru faze de dezvolare propuse, se preconizează a fi gata prin 2025.  Noul aeroport va avea atunci o capacitate de 200 milioane de pasageri anual.

O să revin cu impresii personale, după ce voi fi ajuns aici și-l voi vedea cu ochii mei. Soon! 🙂

 

Iată cum arată noul aeroport!

 

P.S. Știu că sunteți foarte curioși cum a fost pentru mine luna petrecută în Egipt. Timpul s-a scurs, am plecat azi-noapte din Hurghada, dar mai petrec vreo 3 zile prin Istanbul în drum spre casă. Vestea bună e că revin la programul normal și de abia aștept să încep seria articolelor dedicate estei minunate experiențe.

Pentru a fi siguri că nu veți rata nici o poveste, nu uitați să vă abonați la newsletter. Veți fi anunțați printr-un email nou, de fiecare dată când voi posta vreun articol!

 

Vă îmbrățișez!

 

Nu uitați că din 3 aprilie a.c. Tarom  a reluat cursele directe spre Cairo, după o pauză de mai bine de 5 ani de pauză. Iar prețurile pornesc de pe la 192 €/pers/ dus-întors!!!!

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1