Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Câștigă bani, făcând cumpărături online prin Bonusway
Bonusway

Câștigă bani, făcând cumpărături online prin Bonusway

Tu cât de des obișnuiești să-ți faci cumpărăturile online? Și când spun cumpărături, nu mă refer aici doar la haine, ci și la rezervări de cazări, bilete de avion, bilete la film, alimente, electrocasnice și tot felul de alte lucruri. Ei bine, eu îmi dau seama că majoritatea cumpărăturilor mele din ultimii ani le-am făcut online. Clar, faptul că locuiesc la sat, a influențat balanța cu mult în direcția asta. Aici nu-s magazine, mall-uri, dar bine că am internet și uite așa nu-mi lipsește nimic. Dar de curând am aflat și eu de Bonusway și mi-e tare ciudă că n-am știut mai demult de el. Numai la câte rezervari de hoteluri sau bilete de avion am făcut online…

 

Voi știți că nu-mi place să țin informații de acest fel doar pentru mine, așa că mi-am spus să vă povestesc și vouă. Nu-i nimic nou sub soare, probabil că mulți dintre voi știți de mult de existența acestor servicii și mai mult ca sigur, le folosiți deja. Și probabil că ati strâns ceva bonusuri. N-ar strica să împărtășești cu noi câteva impresii 🙂 Dar știu sigur că mai sunt mulți care n-au auzit, așa că hai sa deslușim misterul!

 

Ce este Bonusway și cum funcționează?

 

Bonusway este unul dintre cele mai mari site-uri de cashback din România, adică “bani înapoi”.

Ce înseamnă asta?

Pentru fiecare achiziție online,  prin intermediul serviciului cashback, realizat de către un utilizator înregistrat, Bonusway primește un comision din partea magazinului partener, comision pe care îl împarte cu utilizatorul său, astfel făcându-se cashback. Adică, tu cumperi normal produsul/serviciul dorit de pe site-ul X, dar înainte de asta, trebuie să fii înregistrat pe Bonusway.ro. De fapt, Bonusway e un intermediar.

 

De exemplu, cumperi un bilet de avion de la Qatar Airways  . Pentru că tu vii prin Bonusway, Qatar Airways cedează un comision intermediarului, să zicem 2%. Ei bine,  cei de la Bonusway, împart acest comision cu tine. Tu, ca și cumpărător nu plătești nimic în plus. Ba dimpotrivă, după ce vei fi finalizat tranzacția, vei primi înapoi în contul tău, bonus, un procent din suma platită pe acel produs ori serviciu.

Bonusway

 

Toată lumea câștigă prin Bonuway!

Pare a fi vreo campanie de marketing, dar te asigur că nu-i așa! De ce zic asta? E simplu de înțeles și transparent: magazinul câștigă din vânzări, Bonusway din comisionul pe care i-l plătește magazinul, iar eu primesc un procent (înapoi în cont) din valoarea cumpărăturii mele. Și toate astea fără niciun cost suplimentar și fără niciun efort. Împortant este ca accesarea site-ului sa nu se facă direct, ci prin intermediul site-ului Bonusway.

Și chiar nu e vreo escrocherie la mijloc. Sunt foarte mulți înscriși în acest program, nu sunt sume mari pe care le vei primi înapoi, dar se adună. Dar dacă, așa ca mine, obișnuiești să faci mereu cumpărături online, bonusurile se vor aduna. Dacă aș fi știut de mai multă vreme despre acest serviciu, aș fi adunat o sumă frumușică. Numai de la Booking aș fi primit înapoi ceva peste 500 lei. Da, pentru că am rezervări în decurs de vreo 3 ani, de vreo 11.000 lei. Eh, asta e, de acum înainte știu și o să mă folosesc de program ori de câte ori voi avea ocazia.

În funcție de domeniile de interes ale fiecăruia dintre noi, pe Bonusway, vom găsi magazine destul de diverse. La secțiunea călătorii, că doar astea ne intereseaza pe noi cel mai tare, găsim în momentul de față 18 magazine înscrise. Probabil că numărul acestora se va mai modifica, unele apar, aletele dispar. Vom găsi aici și site-uri foarte cunoscute de noi, pentru care Bonusway oferă comisione frumoase: Booking.com 4%, HotelsCombined -4,05%, Hotels.com – 2,70%, ÎnBagaj.ro – 3,60%, Qatar Airways – 0,90% ș.a.  Dar și multe altele din alte domenii: FashionDays, Bonprix, Answear, Elefant, Notino, Orange, Libris etc.

 

 

Cum să obții un bonus din cumpărăturile online?

 

Pentru a obține comision, trebuie să procedezi astfel:

  1. te înregistrezi pe site-ul Bonusway.ro
  2. intri în lista magazinelor partenere și alegi de acolo pe cel de unde vei cumpăra
  3. accesezi magazinul și plasezi comanda, la fel cum o faci de obicei. La sfârșit vei primi bunusul în contul tău de client de pe Bonusway.

Bonusul se adună pe măsură ce faci cumpărături. Am înțeles că uneori vine instantaneu, uneori durează mai mult. De exemplu, eu am făcut o rezervare pe Booking, iar bonusul l-am primit după vreo jumătate de oră. Acum am în cont aproape 9 lei 🙂 Voi putea să-i transfer în contul meu bancar după ce voi fi adunat 50 lei.

 

Bonusway

Bonus la înregistrare: 10 lei

Dacă te înregistrezi pe Bonusway accesând link-ul acesta, vei primi automat în contul tău de client 10 lei. Iar eu, pentru că te-am recomandat voi primi tot 10 lei, dar după ce tu vei fi plasat vreo comandă și vei fi adunat 4 lei bonus (plătibil) în contul tău. Înregistrarea se face extrem de ușor, o poți face prin contul de Facebook sau cu adresa de email.

Dacă și ție îți e teamă că vei uita să intri mai întâi pe Bonusway pentru a-ți alege magazinul, există o extensie Chrome, care odată instalată, îți va aminti de posibilitatea primirii bonsului, de fiecare dată când accesezi un magazin online partener.

 

Update 29.06.2019

Zic să vă prezint și cum stă situația între timp. Am folosit platforma ori de câte ori am avut ocazia și iată că am adunat câteva bonusuri. Până acum, n-am folosit banii, pentru că nu s-au adunat 50 lei la plătibili, dar curând se vor face. Și mai am în așteptare 96 lei. Nu-i mult, dar e bine. Îi primesc, nu-i dau!

 

bonusway

 

Update 21.11.2020

Noo, între timp s-a adunat ceva acolo, așa c-am beneficiat și de aceste bonusuri. Iată:

 

 


Citește și: 

10 cărți de călătorie care-ți vor stârni dorul de ducă


 

 

Tu ce experiențe ai/avut cu aceste servicii cashback? Le-ai folosit, au fost utile? Ne-ar plăcea să aflăm mai multe păreri!

 

Nu uita să distribui articolul și prietenilor tăi de pe Facebook! Să nu păstrăm veștile bune doar pentru noi!

 

Spor la cumpărături și la cât mai multe bonusuri! Și nu uita de cei 10 lei cadou la înscriere!

 

24 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: