Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
 • Home
 • /
 • DIVERSE
 • /
 • Experiența mea cu serviciul cashback de la Bonusway după 2 ani
Cashback Bonusway

Experiența mea cu serviciul cashback de la Bonusway după 2 ani

Traversăm cu toții o perioadă dificilă, o simțim la aproape fiecare pas, dar asta nu trebuie să însemne că-i dăm voie să ne ia toate plăcerile vieții. Cumpărăturile on-line, spre exemplu, ne rămân în continuare la îndemână. Și dacă tot facem cumpărături pe internet, vreau să vă aduc și vouă la cunoștință de-o platformă de cashback – Bonusway – pe care eu o folosesc de aproape doi ani și mi-a adus câteva bonusuri frumușele. Nu e complicat deloc să te înregistrezi și nici nu presupune să deții cine știe ce abilități sau îndemânare în a o folosi. Și implicit, să atragi înapoi spre tine bonusuri. Iar în cele ce urmează, eu tocmai asta o să-ți explic: Care-i treaba cu acest Bonsuway, cum și când să-l folosești și cum să te bucuri de beneficii.

 

 

Înainte de a-ți detalia ce presupune folosirea acestui serviciu cashback, te invit să citești articolul în care povesteam începuturile mele cu Bonsuway.

⇒⇒⇒ Câștigă bani, făcând cumpărături online prin Bonusway  ⇐⇐⇐


 

Așadar,

Ce este Bonusway și cum funcționează?

 

Bonusway este probabil cel mai mare site de cashback din România, adică de “bani-înapoi”.  Prin asta înțelegem că pentru orice comandă online, plasată prin intermediul serviciului cashback, în speță Bonusway, realizat de fiecare utilizator înregistrat, magazinul partener (cel de unde facem noi cumpărăturile online) cedează un comision către Bonusway, comision pe care site-ul îl împarte cu utilizatorul său. În acest mod realizându-se cashback-ul.  Adică tu te înregistrezi pe Bonusway și de fiecare dată când vrei să-ți cumperi ceva de pe internet, “treci” întâi pe aici pentru a-ți intermedia achiziția și astfel să ți se înregistreze și bonusul.

Atenție, nu toate magazinele online sunt înrolate în acest sistem de bonusare, verifică înainte acest lucru! Dar ai destule și-o să-ți spun ceva mai târziu cum le găsești!

 

Exemplu: îți faci o rezervare la hotel pe Booking.com și pentru că tu vii prin Bonusway, Booking-ul cedează un comision de 5% să spunem din prețul inițial. Iar Bonusway împarte acest comision cu tine sub formă de bonus. Iar aceste bonusuri se adună în contul tău.

 

Cashback - Bonusway

Schema de funcționare a Bonusway

 

Experiența mea de cashback cu Bonusway

Sunt aproape doi ani de zile de când m-am înscris în platforma aceasta de cashback. Nu-ți imagina că am câștigat sume colosale, ce-i drept nici nu m-am “ocupat” așa cum ar fi trebuit. De multe ori am uitat să trec mai întâi prin Bonusway, ori făceam comanda rapid de pe telefon și astfel pierdeam bonusurile.

Important de știut! Există o extensie Chrome, care îndată ce e instalată, îți va aminti de fiecare dată de posibilitatea primirii bonusului. De fiecare dată când accesezi vreun magazin partener platformei. E o simplă extensie, ca multe altele ce le ai deja și nu te incomodează cu nimic în activitatea ta pe calculator. Nu uita să ți-o activezi.

Cum îți spuneam, sunt aproape doi ani de când știu de Bonusway. În acest timp, am făcut diverse comenzi și am acumulat un bonus de vreo 300 lei, din care am adăugat la sold 228 lei. Restul sunt încă în așteptare. La unele site-uri durează ceva mai mult până ce sunt aprobate. Nici o grabă, e bine că se adună! 🙂

 

Cashback Bonusway

 

 

La înregistrare primesti 10 lei bonus

Dacă te vei înregistra pe Bonusway accesând acest link, vei primi 10 lei automat, în contul tău de client. Acolo, unde ți se vor adăuga și restul sumelor pe parcurs ce vei face comenzi noi, sau prieteni ai tăi se vor înregistra la recomandarea ta.

Te poți înregistra foarte simplu, utilizând adresa de email, ori cu ajutorul contului tău de Facebook.

 

Cum poți să te înrolezi și tu în platformă?

Să înregistrezi și tu bonusuri, trebuie să urmarești inițial următorii pași:

 1. Te înregistrezi pe site-ul Bonusway aici
 2. Intri in lista magazinelor partenere disponibile, îl alegi pe cel dorit și de acolo lucrurile decurg ca la orice altă comandă online
 3. După ce-ai intrat în magazinul tău online și ai plasat comanda, bonusul tău va fi înregistrat automat în contul de client

 

Bonusurile se adună pe măsură ce plasezi comenzi. Și cum în perioada aceasta vom fi cu toții în goana după cadouri pentru cei dragi, iată o bună ocazie să mai și economisești câte ceva. Sume, ce le vei putea folosi pentru noi comenzi, să spunem, după sărbători. După ce acumulezi în contul tău minimum 50 de lei, ai posibilitatea să-i transferi în contul tău bancar.

Cum probabil goana noastră fizică prin magazine va fi restricționată de măsurile impuse, mulți dintre noi, vom alege să stăm în fața calculatorului și să comandăm online. Ceea ce într-un fel e mai bine. Evităm astfel și cozile acelea interminabile, dar și avem de unde alege. De câte ori nu te-ai dus în magazin după un lucru și să constați că nu mai exista pe raft?

În plus, evităm contactul cu alte persoane și nu ne mai explunem riscului!

 

 

Lista magazinelor partenere e destul de diversă. Asemenea și procentul bonusurilor. Uite, spre exemplu, dacă plasezi o comandă pe Aswear.ro, primești înapoi bonus 7% din valoarea comenzii plasate. E ceva!!!

 

În funcție de domeniile de interes ale fiecăruia, pe Bonusway, vom găsi magazine destul de diverse. Le găsești grupate pe domenii:

 • modă (AboutYou, Fashion Days,  AliExpress, BonPrix, Orsay, Hervis, etc…)
 • călătorii (Booking, Hotels, Agoda, Rentalcars, Qiwi, QatarAirways, etc)
 • frumusețe și sănătate ( Notino, Elefant, Farmec, Marionnaud, Dr.Maxx,)
 • electronice ( Altex, Flanco, Orange, EvoMag)
 • cărți, timp liber (Libris, Elefant, Carturești, etc)

 

Aruncă o privire și găsește-ți magazinul tău preferat! Uite, foarte multe bonusuri le-am adunat de pe Libris, comandându-mi cărți. Pentru mine, cât și cadouri pentru cei dragi! Tocmai ce ți-am dat un pont de cadou pentru sărbători! Dar despre asta revin curând cu un articol separat.

 

Vremurile astea noi, cer să ne adaptăm condițiilor noi. Cumpărăturile nu vor mai fi ce-au fost odată și uite că trebuie să ținem pasul cu schimbările. Și de acasă, din confortul fotoliului, o putem face și în siguranță, nu doar ușor.

 

Tu știai de existența acestei platforme? Sunt curioasă ce experiențe ai avut și cum ți se pare. Nu ezita să faci cunoscută noutatea și prietenilor tăi de pe Facebook! Sunt sigură că sunt persoane interesate.

 

Spor! Atât la cumpărături, cât și la bonusuri!

 

 

 

 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1