Newsletter

Vrei să primești noutăți și să fii la curent cu activitatea mea? Pentru a te abona, completează câmpul de mai jos cu adresa ta de email!

In toamna plec in Malta

Mereu m-am gandit la Malta ca la o urmatoare destinatie turistica, dar nu intr-atat de mult incat sa fac demersurile necesare in acest sens. Asta pana cand urmarind la televizor o emisiune de travel, am vazut un concurs si-am spus: ” De ce nu?” Iata c-am participat si-am castigat!

Asadar, in octombrie, impreuna cu Razvan ne vom rasfata  intr-o vacanta binemeritata dupa un sezon incarcat, dupa multa, multa munca si oboseala acumulata. Premiul consta intr-o vacanta de o saptamana in Malta, in orasul Qawra care include cazare cu demi-pensiune, transport cu avionul si transfer aeroport-hotel si retur. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept sa treaca vara ( care va trece atat de repede, incat n-o sa-mi dau seama), sa ma rog sa fim sanatosi ca sa putem profita de aceasta oportunitate. Trebuie sa fiu recunoascatoare pentru asta in primul intuitiei mele de a participa la concurs, dar bineinteles si echipei emisiunii “All inclusive TV” de la Prima Tv, am vazut ca intre timp nu mai ruleaza ( pacat !)  si celor de la agentia de turism Malta Travel. Multumesc!

De abia astept sa descopar acest arhipeleag format din sase insule specaculoase ( Malta, Gozo, Comino, Cominitto, Filfa si St. Paul – ultimele trei fiind nelocuite), situata in largul Marii Mediteraneene, cu o suparafata de doar 317 km²  si o populatie de aproximativ 450.000 locuitori. Sunt curioasa sa descopar taramul acesta minunat al cavalerilor si castelelor medievale.

Va fi primul concediu de cand am blog, asa ca voi avea material suficient pentru a scrie articole spectaculoase, inca un motiv in plus de a realiza fotografii reusite. Pana atunci…..munca, munca si iar munca!

Calatorii splendide va doresc!

4 Comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: