Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.

În toamnă plec în Malta

Mereu m-am gândit la Malta ca la o următoare destinație turistică, dar nu într-atât de mult încât să fac demersurile necesare în acest sens. Asta până când, urmărind la televizor o emisiune de travel, am văzut un concurs și-am spus: “De ce nu?” Iată c-am participat, am castigat și urmează să plec în Malta!

Așadar, în octombrie, împreună cu Răzvan ne vom răsfăța  într-o vacanță binemeritată după un sezon încărcat, după multă, multă muncă și oboseală acumulată. Premiul constă într-o vacanță de o saptămaână în Malta, în stațiunea Qawra. Așa că nu-mi rămâne decât să aștept să treacă vara ( care va trece atât de repede, încât n-o să-mi dau seama), să mă rog să fim sănătoși ca sș putem profita de această oportunitate. Trebuie să fiu recunoascătoare pentru asta în primul rând intuiției mele de a participa la concurs, dar bineînțeles și echipei emisiunii “All inclusive TV” de la Prima Tv. Am văzut că între timp nu mai rulează… păcat ! Dar le mulțumesc și celor de la agenția de turism Malta Travel.

Ce vom face?

De abia aștept să descopăr acest arhipeleag format din șase insule specaculoase ( Malta, Gozo, Comino, Cominitto, Filfa și St. Paul – ultimele trei fiind nelocuite), situat în largul Mării Mediteraneene, cu o suprafață de doar 317 km²  și o populație de aproximativ 450.000 locuitori. Sunt curioasă să descopăr tărâmul acesta minunat al cavalerilor și castelelor medievale, despre care am auzit numai la superlativ.

Îmi doresc să iau insula la pas, să vizitez insula Gozo cu a ei superbă Fereastră Albastră, să ajung la satul lui Popeye Marinarul, să mă plimb pe străduțele colorate din Valletta….

Va fi prima călătorie a mea de când am blog, așa că voi avea material suficient pentru a scrie articole spectaculoase, încă un motiv în plus de a realiza fotografii reușite. Până atunci…..muncă și așteptare!

Călătorii splendide vă doresc!

 


M-am întors din această superbă călătorie, a fost superb. Malta este fascinantă și vă recomand s-o vizitați. Vă las mai jos și câteva link-uri ce duc spre articolele în care vă povestesc despre experiențele trăite în această săptămână pe insula cavalerilor.

 

Din aceeași actegorie:

La pas prin misteriosul oraș al tăcerii din Malta. Mdina

Malta, insula de miere

Marsaxlokk. Fascinantul sat pescăresc cu bărci colorate

Popeye Village

Valletta – cea mai mică capitală a Uniunii Europene

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: