Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
 • Home
 • /
 • DIVERSE
 • /
 • Toamna se numără Super Bloggerii! Începe SuperBlog 2018!
SuperBlog 2018

Toamna se numără Super Bloggerii! Începe SuperBlog 2018!

Numărătoarea inversă a început deja pentru SuperBlog 2018, s-a dat liber la înscrieri de mai bine de o lună, probele și premiile își așteaptă concurenții, la fel și bloggerii s-au aliniat la start pentru o nouă experienţă bogată în adrenalină, premii şi socializare. Ați observat cu toții probabil, internetul răsună a ediție aniversară. Și nu orice ediție aniversară, ci chiar cea cu numărul 17, ce marchează 10 ani de când s-a lansat proiectul. La câți mai mulți ani!

Așadar se deschid porțile pentru SuperBlog 2018!

De vreo lună încoace, cel mai dezbătut subiect din online este fară dar și poate, cel cu privire SuperBlog. Nu știu la voi, dar la mine Facebook-ul duduie cu astfel de postări, să nu mai pomenesc de faptul că primesc cel puțin odată-n zi, un email în care, un alt blogger entuziast își anunță înscrierea în SuperBlog.

O bună parte din voi ar trebui să știe este Super Blog și cum funcționează  competiția. Iar pentru aceia dintre voi care nu sunt familiarizați cu aceasta, sau nu-și mai aduc aminte detaliile, în continuare voi trece în revistă toate aspectele ce țin de concurs.

 

 

Ce este SuperBlog?

SuperBlog reprezintă un proiect complex de blogging creativ, ce-a luat naștere în urmă cu 10 ani din inițiativa a doi oameni frumoși, pasionați până în măduva oaselor de online, competiție, creativitate și nu în ultimul rând dornici să strângă în jurul lor, de la an la an, un număr cât mai mare de bloggeri talentați, pasionați și ei la rândul lor de a elabora advertoriale creative, despre subiecte de tot felul. Claudia, Albert, vă felicit sincer pentru toată strădania voastră și chiar dacă nu vă cunosc personal, pentru mine sunteți niște oameni minunați!

Orice descriere aș încerca, parcă niciuna nu reușește să redea mai bine și mai concret, un rezumat al acestui deceniu de competiție. Haideți așadar să vedem, în cifre, ce reprezintă Super Blog:

 • peste 2600 bloggeri talentați, veniți din diferite nișe
 • nu mai puțin de 31 000 de articole
 • premii acordate concurenților în valoare totală de peste 100 000€
 • aproximativ 100 de sponsori, reprezentând branduri celebre din România, precum Answear, Farmec, CND Turism, Christian Tour ș.a.
 • 17 ediții; din 2013, au fost câte două ediții pe an: una de primăvară și cealaltă în toamnă; ambele au adus cu ele provocări, satisfacții și recompense pe măsura așteptărilor
 • 10 ani de activitate

 

SuperBlog 2018

 

Prin urmare, SuperBlog este cea mai complexă și cea mai longevivă competiție de blogging creativ din România. 

Competiția SuperBlog se adresează tuturor bloggerilor talentați cu dorință de exprimare și de a experimenta, pentru că da, competiția te va supune la tot felul de provocări. Indiferent că ești blogger cu experiență, sau doar ce ai pătruns în această lume, participarea ta în competiție nu-ți va aduce decât beneficii, ție ca și individ, dar și blogului tău pe altă parte. Important este să participi, de preferat la toate probele, să te numeri printre concurenți, pentru că indiferent ce loc vei ocupa în final, experiența acumulată va cântări mult mai mult decât niște eventuale premii (ne)câștigate.

De abia după ce vei fi trecut prin toate probele, vei răspunde pozitiv fiecărei provocări, vei socializa și te vei distra, vei realiza cu adevărat câtă satisfacție vei simți. Dar până atunci, te vor încerca tot felul de sentimente: de (ne)mulțumire, de furie, de supărare, de nedreptate etc. Contează să le faci față tuturor, să treci peste fiecare obstacol și vei descoperi despre tine însuți că ești capabil să scrii despre aproape orice.

Că vă spuneam de satisfacții, una dintre cele mai mari mulțumiri ale mele a fost aceea că am învățat să scriu disciplinat, după un anumit brief și că m-am putut încadra în deadline-uri. În plus, am învățat o mulțime de lucruri, din domenii cu care n-aveam nici o treabă. Și au fost și câteva câștiguri financiare  🙂

 

Așa-i că te-am făcut curios?

 

Acesta era și scopul. Nici nu aveai cum să rămâi imun! Hai să vedem ce trebuie să faci pentru a te înscrie în competiție!

Citește regulamentul! Primul pas pe care ți-l recomand să-l faci este acela să citești cap-coadă regulamentul concursului. Iar dacă nu ești sigur că ai înțeles tot, mai citește-l odată! Și acest sfat este valabil pentru orice competiție, oriunde, oricum. Pentru că în conținutul regulamentului se găsesc de cele mai multe ori, răspunsuri la întrebările tale!

Următorul pas necesar înscrierii în competiție este redactarea unui articol în care să îți faci anunțată participarea în SuperBlog 2018.  Articolul trebuie să fie publicat pe blogul tău, cel cu care dorești să participi în concurs (în cazul în care deții mai multe bloguri). Să nu uiți un alt pas important, acela care în trebuie să completezi formularul de înscriere. După ce vei primi un email de confirmare și datele de logare, începând cu 1 octombrie a.c. va începe avalanșa probelor. Câte trei pe săptămână vor veni, iar pentru redactarea și înregistrarea articolelor în platformă, vei avea la dispoziție 7 zile. 

Ce zici? Ești gata pentru o competiție galactică? 🙂 Peste câteva zile va sosi prima probă!

Dacă nu ești încă decis, să te bagi sau nu, înscrierile sunt permise pe toată durata concursului. Poti oricând, să te alături, dacă vezi o probă care-ți face cu ochiul! Pașii sunt aceeași, de mai sus, important este să citești regulamentul!

Nu este stipulat printre pașii necesari înscrierii, dar îți recomand să te înscrii în grupul SuperBlog de pe Facebook! Când vei fi în impas, vei avea întrebări și nu le găsești răspuns, vor fi acolo persoane care te vor lămuri. Totodată, vei avea ocazia să cunoști pe ceilalți concurenți, să socializezi și de ce nu, să legi prietenii frumoase cu bloggeri aflați și ei acolo pentru aceleași interese. Iar la sfârșit, te vei întâlni cu toți la Gală!

 

Bun și eu de ce parte joc în SuperBlog 2018?

 

Vă întrebați probabil, eu de care parte a baricadei sunt,  nu? Pentru că la ediția din primăvară am tras chiulul și au fost acolo câteva provocări… Doamne că mă mai furnicau degetele să tastez un articol de înscriere! Nu stiu cum se întâmplă, dar mereu sunt plecată pe undeva, exact când e SuperBlog. Nu că m-aș plânge, Doamne ferește, dar fiind în vacanță, îmi este imposibil să țin pasul cu probele. În primăvară am fost aproape două săptămâni în Egipt și chiar n-aș fi putut să particip de acolo.

Și de data aceasta voi fi plecată, tocmai de aceea am stat pe gânduri, dacă să mă înscriu sau nu. Din nou, trec printr-o perioadă solicitantă prin prisma muncii mele, dar vedeți voi, ajung să le dau dreptate celor care susțin că  SuperBlog este un microb, de care se capă greu.

Pe această cale, îmi anunț participarea în ediția cu numărul 17 a SuperBlog 2018. Nu sunt încă decisă dacă voi participa la toate probele, e prematur să mă pot pronunța, dar voi decide din mers dacă și la ce provocări voi răspunde pozitiv. Deși îmi place ca atunci când mă înham la o treabă, să o duc spre finalitate, fără ocolișuri, nu pot și nu doresc să susțin acum că voi spune “prezent” de la 1 octombrie, iar între timp să intervină ceva în programul meu și să nu mai pot participa. Îmi place  ca atunci când fac o promisiune să mă țin de ea și tocmai de aceea doresc să subliniez: mă înscriu în SuperBlog 2018 urmând să văd pe parcurs cum stau cu timpul și să decid atunci la ce probe voi concura.

 

Succes, inspirație și implicare!

Doresc să urez mult succes tuturor concurenților, inspirație și răbdare! Îmi doresc să fie o competiție armonioasă între bloggeri, cu respect față de competitor și cu incidente cât mai puține!

Pentru a fi la curent cu postările mele, te invit să ținem legătura și pe celelalte canale media: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn sau YouTube. Iar pentru a fi sigur că nu ratezi niciunul dintre articolele mele, te poți abona la newsletter!

Numai bine! 

 

Găsesti aici și o parte din articolele mele din edițiile precedente din SuperBlog.

4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1