Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DIVERSE
  • /
  • Tu unde vei fi pe 26 mai? Iată o hartă cu secțiile de votare din diaspora!
Secții de votare diaspora

Tu unde vei fi pe 26 mai? Iată o hartă cu secțiile de votare din diaspora!

Anul acesta, mai mult ca oricând mi-am propus să merg la vot. Nu mai vreau să renunț la acest drept așa cum am tot făcut-o în ultimii ani. N-o să insist deloc pe tema politică și desigur, nici n-o să-mi expun preferințele în materie de partidele politice. Dar cum știu că foarte mulți dintre voi, cei care-mi citiți postările (și vă mulțumesc din suflet! ), călătoriți peste tot prin lumea asta frumoasă, m-am gândit că informația aceasta trebuie să ajungă să fie cât mai cunoscută. Iată, Google Maps ne pune la dispoziție o hartă cu sectiile de votare din diaspora, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a.c.

 

Așadar,

Tu unde vei fi pe 26 mai? Iată o hartă cu secțiile de votare din diaspora!

 

Călătorești în afara țării și nu știi care ar fi cea mai aproapiată secție de votare de locul în care te afli?
Iată aici o hartă cu secțiile de votare din diaspora, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a.c.

⇒⇒⇒Hartă secții de votare din diaspora aici ⇐⇐⇐

 

Așa cum ați văzut probabil și pe rețelele de socializare, mă aflu în perioada prin Spania. Nu mi-am propus deloc să fiu plecată din țară, așa s-a nimerit și dacă tot voi fi prin Madrid pe 26 mai, îmi doresc să merg să-mi exercit dreptul (…cum sună asta 🙂 ). Sper doar să nu fie coadă prea lungă, nu mi-aș dori să pierd o zi întreagă din vacanța mea, așteptând pe la porțile ambasadei. M-am uitat să văd câte secții de votare din diaspora, ar fi mai apropiate de Madrid și am văzut că-s două chiar în capitală. Sper să am noroc!

Voi? Pe unde sunteți pe 26? Și mai ales, ce-ați decis?  Alegeți voi pentru voi, sau lăsați pe ceilalți să aleagă în locul vostru?

Mi-a plăcut mult filmulețul acesta care-a devenit viral de internet. Și mi-a adus aminte că bunica mea, mereu m-a îndemnat să merg la vot, că e dreptul meu și că trebuie să-mi exprim voința.

 

 

Deh… o să fie oare bucuroasă când o afla că vreau să merg să votez? Am mai votat odată, în urmă cu vreo 10 ani… cred!

Până una-alta, nu pot decât să vă îndemn și pe voi să mergeți, iar eu vă transmit sincere îmbrățișări de prin Barcelona!

 

Nu uitați să mă urmăriți și pe Facebook și Instagram, unde încerc să postez aproape live, de pe oriunde merg! Voi reveni și aici, pe blog, cu impresii complete, după ce mă întorc acasă. Apropo, ce-mi recomandați să fac și să vizitez în Madrid?

Hasta pronto!

 

#sieuvotez

 

 

16 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: