Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • DESTINAȚII
  • /
  • Aeroportul Internaționat Milano Linate se va închide începând cu 27 iulie a.c.
Aeroportul Internaționat Milano Linate

Aeroportul Internaționat Milano Linate se va închide începând cu 27 iulie a.c.

În perioada 27 iulie – 27 octombrie 2019 Aeroportul Internaționat Milano Linate va fi închis traficului aerian, întrucât aici se vor desfășura lucrări de renovare și modernizare. Astfel, toate companiile aeriene care-și desfășurau activitatea pe Linate se vor muta fie la Milano Malpensa, fie la Milano Bergamo. Printre companiile aeriene care vor trebui să-și reconfigureze zborurile, se numără și Blue Air, care a anunțat atât pe site-ul BlueAir.com, precum și prin rețelele de socializare, că toate zborurile Blue Air operate către/dinspre Linate, începând cu 27 iulie vor fi operate către/din Aeroportul Internaționat Milano Malpensa.

 

Orarul de zbor al curselor Blue Air București Otopeni – Milano Malpensa, începând cu 27 iulie, va fi următorul:

OTP – MXP –  13:35 14:50

MXP – OTP: 15:35 – 18:50

 

Atenție așadar, toți cei care aveați zboruri programate în perioada următoare spre/dinspre Milano, verificați la compania aeriană cu care urmează să zburați unde și când vă este reprogramat zborul. Pentru că da, este foarte probabil ca și orarul de zbor să se fi modificat.

Să ne așteptăm așadar la timp de așteptare ceva mai mari decât de obicei. Iar pentru a fi siguri că nu sunteți în situația de a vă pierde zborul, asigurați-vă că ajungeți în timp suficient la aeroport. Probabil că și formalitățile de check-in vor dura ceva mai mult, precum și formalitățile de securitate/control pașapoarte. Eu ajung de fiecare dată, oriunde aș zbura, spre orice destinație cu cel puțin două ore înainte în aeroport. Chiar și cu mai mult. Am mai mult timp la dispoziție și pentru shopping în zona de dutty-free!!! 🙂

 

 

Aeroportul Internaționat Milano Linate se va închide începând cu 27 iulie

 

Aeroportul Internațional Milano Linate este bază pentru companii ca Alitalia și Alitalia CityLiner, care și acestea își vor muta operațiunile pe Malpensa. În cazul în care ai zbor în această perioadă și nu ești de acord cu schimbarea, poți solicita returnarea banilor. În orice situație, ia legătura cu compania aeriană de la care ai cumpărat biletele de avion.

Ziua programată reluării activității pe Linate este în 27 octombrie a.c. dar se pare că lucrările de extindere și modernizare vor continua până prin 2021. N-ar fi exclus nici să aflăm ulterior că cele 3 luni programate vor mai fi extinse cât ar fi necesar. Să fim cu ochii pe noutăți!

Personal, n-am zburat niciodată spre dinspre Linate. Când am fost eu la Milano, în urmă cu aproape 3 ani, am zburat cu Ryanair pe/de pe Milano Bergamo.

 

Sper să consideri articolul util și nu uita să-l distribui și prietenilor tăi de pe Facebook! Poate sunt printre ei care au zboruri spre Milano în perioada aceasta! Iar pentru a fi la curent cu toate postările mele, nu ezita să te abonezi la newsletter!

 

Călătorii fascinante să aveți! ♥

 

Citește și:

Politica de bagaje la companiile low cost Ryanair, Blue Air și Wizz Air

Zbor București – Barcelona cu Blue Air

O zi în Milano

 

*sursa foto: https://ops.group/blog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1