Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
Aniversări în stil Royal

Aniversări în stil Royal

Mai e puțin și vine… Cine? Decembrie, motiv de bucurie pentru mulți, dar și de griji pentru unii: cadouri, mâncăruri, evenimente, bani cheltuiți… aniversări aș adăuga eu. Da, pentru că la mine decembrie este cea mai aglomerată lună din an și să vă explic de ce: pe 6 vine Moș Nicolae, care pe mine m-a cam sărit, dar nu-i bai, pe 10 e ziua de naștere a drăgălașei de Anica, pe 13 a iubitului meu, care se prelungește până pe 15 când e a șefului nostru. O țin așa din cadou în cadou, din tort în tort și hop apar colindătorii. De Craciun, vânzoleală, pregătiri, mâncăruri, vizite, doar ține 3 zile….Pe 31 hop și cu Revelionul! Mai sunt? Dar nu mă plâng!

Nu s-ar putea…toate odată? 🙂 

Anul acesta aș schimba mersul evenimentelor și aș începe în primul rând cu data/datele. M-am gândit să le cumulez pe toate într-un weekend, 10-12 decembrie, un fel de…pachet, căruia i-aș da și-un nume – “Aniversări Royal”. N-ar fi interesant? Ne reunim cu toții, ne simțim bine, petrecem, facem schimb de cadouri și fiecare la treaba lui.  Suntem gașcă mare, așa că ne-ar trebui o locație încăpătoare pentru un grup de vreo 100 de persoane. Știu, suntem mulți, foști și actuali colegi de muncă,  prieteni și-n restul timpului, fiecare la rândul său având familie.

Că ziceam de schimbări, dacă tot ne-am reuni într-o singură perioadă, s-o facem așa cum trebuie. De Deltă suntem sătui, la mare nu, unde altundeva, decât la munte? Cât despre locație, una mai bună nici că se poate. Hotel Royal din Poiana Brașov, cu o amplasare senzațională, înconjurat de munți, oferind priveliști de vis spre aceștia, dar si cu acces ușor spre multe puncte de interes turistic. Până la teleschi e doar 1 km, Brașovul e la 6 km, iar până în Predeal sunt vreo 10 km. Ne vom caza cu toții aici, iar dacă nu încăpem în cele 90 de locuri, se mai pot suplimenta cu paturi pliante, pentru copii . Ziua vom vizita împrejurimile, seara ne reunim la hotel. Există și mijloace de transport către atracții, așa că ne putem încălzi cu un vin fiert, doar e iarnă.

 

Aniversări în stil Royal

 

Fără grija organizărilor

Cel mai mult în alegerea locatiei, a cântărit că cei de la Royal se ocupă de  organizarea de evenimente în Brașov   sau zonă, astfel am scăpat de grijile organizatorice. Vineri, vom sosi în Poiană, iar sâmbătă seară va fi marea petrecere, pentru care vom avea la dispoziție   restaurantul cu specific internațional, cu o capacitate de 150 locuri, având astfel spațiu și pentru acea parte din seară când va fi schimbul și desfacerea cadourilor. Tare fain ne-om mai distra!

Nu aș insista asupra preparatelor și băuturilor ce ne vor fi servite, pentru că nu suntem oameni pretențioși, iar ei chiar au experiențe suficiente cu organizarea evenimentelor, că doar le-au trecut prin mâini tot felul de evenimente, de la nunți și botezuri, până la petreceri de Haloween sau team-building-uri. Apropo de acestea, noi n-am avea nevoie, e o întrunire privată, ca-n familie, dar hotelul dispune și de-o sală de conferințe spațioasă, cu o capacitate de 150 de locuri și dotată cu tot ce-i trebuie: ecran de proiecție cu videoproiector, flipchart, sistem de sonorizare, precum și-un laptop pus la dispoziția clienților.

 

 

Aniversări în stil Royal

 

Cauți salon de evenimente în Poiana Brașov?

Interesant este că nu s-a uitat de un aspect important, aparent banal. Dar la care gazdele s-au gândit: există un loc de joacă amenajat unde copiii își pot consuma energia. În timp ce părinții se relaxează la o partidă de biliard, fotbal de masă, darts, sau răsfăt la saună.

 

Aniversări în stil Royal

 

Luând în calcul toate aspectele mai sus menționate, dar și profilul grupului noastru, alegerea îmi pare a fi cum nu se poate mai bună. Nu doar că vom avea ocazia să ne reunim și să sărbatorim toate ocaziile acelea atât de speciale, dar o vom face și într-un mediu total diferit de tot ce-am avut până acum, într-o zonă atât de frumoasă cum este Poiana Brașov.

Pentru a ne revanșa față de gazdele noastre, duminică, înainte de plecare îi vom invita noi la masă în ograda lor. Vom veni cu tot ce trebuie din Deltă. 5-6 specii de pește proaspăt, vreo 3 ceaune mari și apă (stiu cunoscătorii de ce) și vom pregăti o ciorbă de pește cum n-au mâncat în viața lor. Și cu tot riscul de-a răspândi mirosul în toată valea, vom încropi și-un mujdei de usturoi, că doar unde s-a văzut pește fără usturoi?

Asta da schimbare, nu?

 

Dacă ți-a placut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi! Poate este cineva interesat de acest loc! Iar pe tine te invit să ținem legătura și pe Facebook și Instagram! Nu uita să te abonezi la newsletter!

Citește si:

Am găsit alternativă la monotonia petrecerilor din decembrie


Articol pentru SuperBlog 2017.


4 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1