Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.

BellaVista Hotel Qawra

Bella Vista Hotel 4* situat în Stațiunea Qawra, în nord-estul Maltei este hotelul în care am fost găzduită pentru 7 nopți în octombrie anul acesta. Așa cum am mai menționat, alegerea nu mi-a aparținut, a fost un cadou, iar despre cadouri eu știu că le accepți așa cum sunt. Este unul dintre cele mai accesibile hoteluri din această categorie.

Vis-a-vis  de hotel se află Parcul Național Salini, unul dintre puținele spații verzi ale Maltei. Mi-a plăcut mult, este un loc liniștit și curat unde mi-am putut petrece timpul într-un mod deosebit de relaxant.

Parcul Național Salini – Qawra-Buggiba

 

Din punctul meu de vedere (și nu numai) această unitate de cazare se adresează acelor persoane care caută un hotel cu buget restrâns, implicit servicii pe măsură. Deși este cotat la 4*, peste tot se menționează că oferă servicii de 3*. Nimic de obiectat!

 

BellaVista Hotel Qawra BellaVista Hotel Qawra

 

Cu o capacitate  de 157 de camere, condițiile de cazare sunt rezonabile pentru oricine care nu-i în căutare de lux. Când vrei somptuozitate, optezi pentru o locație 5*+, nu? Camerele, toate cu balcon, unele cu vedere la piscină, altele cu vedere spre peisajul rural, au în dotare  baie privată cu cadă și duș, aer condiționat, ventilator, seif (la cerere), minibar, TV prin satelit, fierbător de apă.

Accesul la etajele superioare se face cu ajutorulul a două lifturi. Spunea cineva că maltezii sunt înceți și că nu trebuie să încerci să-i scoți din ritm, că oricum nu reușești. Ei bine, lifturile funcționează cam la fel. Nu de puține ori m-am plimbat de la un etaj la altul doar pentru că litul era chemat de altcineva între timp. Uneori am preferat să urc/cobor pe scări, deși camera mea era la etajul 5. 🙂 Ajungeam mai repede!

BellaVista Hotel Qawra

 

Facilități oferite de Bella Vista Hotel:

  • Restaurantul în care se pot servi toate cele 3 mese în stil bufet suedez; mâncarea bună, nimic de reproșat
  • Piscină în aer liber, ce-i drept micută, dar există
  • Piscină interioară și cadă cu hidromasaj/jacuzzi
  • Saună și masaj
  • Sameră de jocuri – tenis de masă, biliard
  • Internet Wi-Fi contra cost: 15 Euro/7 zile
  • Săli de conferințe (3) și o sală de petreceri

 

 

 

 

BellaVista Hotel Qawra

BellaVista Hotel Qawra

BellaVista Hotel Qawra

 

BellaVista Hotel Qawra

BellaVista Hotel Qawra

BellaVista Hotel Qawra

 

Poziționarea bună față de stația de autobuz este un atu important pentru cei ce folosesc mijloacele de transport în comun. Iar din punctul meu de vedere, este mai simplu, decât să închiriezi mașină. Se circulă ca-n Marea Britanie pe partea stângă! Iar traficul este al naibii de complicat, străduțele înguste pe care abia încape o mașină face ca circulația să se desfășoare într-un ritm anevoios.

În interiorul hotelului se găsește un Oficiu de Informații de unde se pot obține tot felul de ponturi și detalii despre unde și cum se poate vizita în Malta.

Colecție de mașini de epocă originale m-a surprins într-un mod deosebit de plăcut. În lobby se găsește un Ford fabricat în 1912 la care are acces toată lumea și cred că este cel mai apreciat și fotografiat loc din tot hotelul. La subsol se găsesc alte două mașini la fel de interesante: un alt Ford din 1923 și un Chrysler din 1927. Am ajuns aici absolut întâmplător, într-o zi când liftul ne-a făcut feste și în loc să ne urce la etajul 5, ne-a dus la subsol.

 

BellaVista Hotel Qawra

BellaVista Hotel Qawra

 

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi! Te invit să ținem legătura și pe Facebook și Instagram! Vei găsi acolo o mulțime de fotografii de prin călătoriile mele!

 

Mai multe articole despre Malta:

Stațiunea malteză Qawra- Bugibba

La pas prin misteriosul oraș al tăcerii din Malta

Marsaxlokk. Fascinantul oraș pescăresc cu bărci colorate

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: