Newsletter

Alătură-te celorlalți 4.540 de abonați.
  • Home
  • /
  • EGIPT
  • /
  • Zboruri București – Cairo: 172€ dus-întors. 3 curse săptămânale

Zboruri București – Cairo: 172€ dus-întors. 3 curse săptămânale

Iată niște prețuri bune la zboruri București – Cairo: 172€ dus-întors! Mai rar prinzi prețuri ca acestea pentru ruta aceasta, vi-o spun din propria experiență, am cumpărat câteva bilele de când am început să bat Egiptul în lung și-n lat. Niciodată n-am plătit mai puțin de 25o€. Iar noutatea e că vom avea trei curse săptămânale, în loc de două, așa cum era până acum.

 

Zboruri București – Cairo: 172€ dus-întors

 

Pentru a găsi cele mai bune prețuri, pentru perioadele de care sunteți voi interesați, vă sfătuiesc să faceți în felul următor: Verificați de fiecare dată tarifele atât pe site-ul Tarom, cât și pe alte site-uri de specialitate, cum ar fi Momondo sau Skyscanner. Eu m-am împrietenit bine cu skyscanner și mereu îmi verific aici zborurile. Pe acest site, ai posibilitatea de a alege o lună întreagă, iar sub forma unui calendar ni se dau zilele cu ofertele cele mai convenabile. Astfel, sunt mai ușor de vizualizat și desigur de ales. Valabil pentru orice rută, companie, perioadă!

 

 

Am găsit și câteva prețuri bune, începând cu 172€ dus-întors. Vă las mai jos câteva perioade. De reținut că la Tarom, în prețul biletului sunt incluse: toate taxele, catering la bord, check-in online sau la aeroport (gratuite), bagaj de mână (10 kg) și bagaj de cală(23 kg).

 

Zboruri București – Cairo: 172€ dus-întors:

 

08 -11 Dec. 2019: 172€ dus-întors

Zboruri București - Cairo: 172€ dus-întors

 

08 – 13 Dec. 2019: 172 € dus-întors

 

 

15 – 22 Ian. 2020: 172 € dus-întors

Zboruri București - Cairo: 172€ dus-întors

 

14 – 21 Feb. 2020: 172€ dus – întors

Zboruri București - Cairo: 172€ dus-întors

 

Tarifele au fost verificate la momentul publicării articolului.

 

Tarom suplimentează cu încă un zbor spre Cairo, Egipt – vinerea

Se pare că de când au reluat zborurile directe spre Cairo, din 3 aprilie a.c. conducerea Tarom e mulțumită de decizie, din moment ce iată, mai suplimenteză cu o cursă pe săptămână. Astfel, vom avea 3 zboruri directe București-Cairo și retur: miercurea, vinerea și duminică. Începând cu 06 decembrie a.c.

Cum am găsit niște prețuri destul de bune, pentru mai multe perioade din decembrie, dar și începutul anului viitor, am vrut să împărtășesc cu voi informația. Poate sunt persoane interesate. Cursa asta directă București-Cairo e numai bună pentru cei care vor să călătorească pe cont propriu prin Egipt, lăsând puțin deoparte orarul de zbor, care nu-i deloc prietenos. Și se pare că rămâne același:

București – Cairo: 00.30 – 03.15

Cairo – București: 04.00 – 06.50

 

Cazările puteți să vi le rezervați singuri pe site-ul acesta. Ori, pentru a scăpa de griji organizatorice, apelați cu toată încrederea la o agentie de turism!

 

 

 

Puteți încerca și varianta cazării prin airbnb, am stat doi ani la rând și toate au decurs bine. Vă ofer un voucher cadou de 34€ pentru prima rezervare pe Airbnb. Codul îl găsiți aici. Pentru a beneficia de reducere, trebuie să vă înregistrați pe site, plecând din link-ul dat de mine, iar la prima rezervare, din prețul total, vi se vor scădea cei 34€. Succes!

 

 


Pentru inspirație, vă invit să citiți câteva articole despre experiențele mele pe cont propriu prin Egipt:

Salutări din Egipt! Voi fi aici timp de-o lună

Doar ce m-am întors din Egipt și deja mă gândesc la următoarea escapadă

Riscuri Egipt. Vezi care sunt acestea, dacă vrei sa vizitezi Egiptul

Cum poți să-ți organizezi și tu, o lună pe cont propriu în Egipt?


 

Sper să vă fie de folos! Nu uitați să distribuiți articolul și prietenilor voștri de pe Facebook!

Spor la vânat oferte și călătorii frumoase vă doresc!

 

 

8 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-80424723-1
%d blogeri au apreciat: